Forum

Razprava o kriterijih in ostala žehta

Sem prestavljam pogovor o kriterijih ocenjevanja, ki je prerasel okvirje razprave.
 
‹ Prva   < 3 4 5 6

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
07. 09. 2010 ob 16:02

Tania, dobrodošla v imenu uredništva. Lepo si napisala in strinjam se s tabo, da pesnjenje ni tekmovanje. Pri ocenjevanju na našem portalu gre za to, da se iz povratnih informacij lahko tudi veliko naučimo. Če želimo v svojem pesniškem izrazu napredovati, potem imamo na pesem.si lepo možnost, da stopimo na to pot in fino je, če nismo takoj zadovoljni z vsem, kar napišemo. Predvsem razprave na forumu veliko pripomorejo k dodelavi pesmi.

Ko si s prijavo vstopila na naš portal, si se strinjala s pogoji, splošnimi pravili in z vsem, čemur pravimo uredniška politika. Torej si se z objavo svojih del na pesem.si hočeš nočeš podvrgla tudi ocenjevanju - vsakič boš za pesem (obvezno) dobila vsaj eno oceno, to je oceno uredništva, vse ostale ocene pa so od članov in nečlanov portala. Če ne želiš, da se tvoje pesmi ocenjujejo ali komentirajo, pa bi jih vseeno rada objavila, imaš še eno možnost, lahko odpreš rubriko klepetaj s člani na forumu in objaviš pesem tam.

Vsak posameznik je res večplasten svet zase, vsi skupaj pa se lahko s sodelovanjem in medsebojno pomočjo, pa tudi nežaljivo, blagohotno kritiko marsičesa naučimo, to pa je eden izmed naših ciljev - nikoli se ne nehati učiti - velja tako za pesnike kot za uredništvo portala.
Še enkrat dobrodošla in tudi tebi veliko lepih pesniških trenutkov z nami.
LP, lidija
http://www.pesem.si/rubrike.php?idr=8

Zastavica

Srečko Plahutnik

Poslano:
16. 10. 2010 ob 23:09

V "Kupim pesem" sem člana portala, ki pesmim določenih avtorjev dodeljuje najnižje ocene, poimenoval dežurni zavistnež. Nocoj je on ali njegova druga izmena ponovno ocenjeval. Pokazal je določeno stopnjo usmiljenja, vsaj devetim nazadnje objavljenim pesmim je namenil po celih 20 točk :) Očitno gre za zagovornika strogega ocenjevanja in uravnilovke :)))

lp, srečko :)

Zastavica

‹ Prva   < 3 4 5 6

Komentiranje je zaprto!