Ugrizek

posejem razmisleke 

odplavljenih ogorkov

se razčetverjena  

pogrezam  v polnost pregreh

sesedam  v mulju 

zloščenih podočnjakov

gnetem zamaščene spomine

precejam možganovino

požiram ostanke premetanosti  

gola se zlevim

odrastem v rastlinjaku

prilepljena na vroče steklo 

zlezem v pestič

ajda

 < 1 2

ajda

Poslano:
21. 06. 2011 ob 22:26

Hvala za mnenje Svit, verjamem, da bi se dalo še kaj storiti, a vztrajnost, zagulenost ali trdoživost pri takšnem opravilu, ni meni pisano na kožo. Nekako nimam moči oz. energije, sem pa vesela vsakršnih pogledov na pesem, mnenj, sugestij, a kot veš ti, kot vem jaz, je včasih težko, ker bi potem ne bilo več tisto, kar je bilo prvotno in pesem bi zajel hlad, ki ni odraz tvoje duše, telesa, bitja in občutenja. Seveda sem pa naredila korak naprej, kar se tiče občutljivosti in boja za vsako besedico, ki sem jo ujčkala kot krhkega ptička in ne pustila blizu nobeni ptici roparici, tako sem občutila, če sem dobila kakšno sugestijo, ki je enostavno nisem dojela, nisem je hotela dojeti, ker je ranila mojega otročiča. No, to so že zgodbe, ki so dobile dih patine in rekla bom, da sem vesela in na nek način ponosna nase, da sem to prerasla. O tem sem že pisala in bili so že odzivi, da je takšna pot, ki jo gradim prava in da pustim drobni ptici, da pokuka izpod varnega zavetja mamine peruti. No, malo sem se razpisalasmiley. Bom pa vesela kakšne tvoje sugestije, namiga in razmislila o kakšnih popravkih, to pa verjami, če bodo tudi v meni tako dozoreli kot bodo ponujeni. Včasih je res bolje, da ne razmišljamo preveč o tem, kaj je in kaj ni dobro za pesem, prepustimo se besedam, ki so jih napisali drugi, ker vemo, da so le v prid pesmi in da se vsak, ki napiše komentar oz. napotke, trudi in želi tebi in pesmi najboljše. Tudi pri ločilih, kot mi je svetovala Zalka, sem bila v dvomih, ker sem vedela, da ima prav, a pustila sem tako kot se je pesem prvotno zapisala, pa tudi Kerstin je lepo napisala, da bi to vzelo ali ne vzelo pesmi kanec, drobec, kar pa ni tako hudo. A romanim? blush

lp, ajda

(kako je fajn te smeške popat)

Zastavica

Svit

Poslano:
22. 06. 2011 ob 10:25

Kot sem rekel "je najboljši korektor distanca in čas."
Mnoge svoje pesmi sem spremenil prav zavoljo rasti, kajti danes ne vidim tistega kar bom jutri. Malo pesmi je, saj kar se mene tiče, ki so že ob nastanku dovršene.
Bodi dobro.

Zastavica

Lea199

Poslano:
22. 06. 2011 ob 10:44

Pozdravljena ajda,

piljenju tvoje pesmi sem sledila že od začetka, nasvetov ti nisem mogla napisati, se mi niso porodili. Hm, ja, znam veliko več, kot sem znala, a še zmeraj premalo. :)

Pesem mi je zelo všeč.:)

Smeškoti so mi še vedno najbolj všeč "ročno izdelani".

Lp, Lea

Zastavica

ajda

Poslano:
22. 06. 2011 ob 14:48

Lea, se sreča, da lahko pilimo, da imamo to možnost:)), željo in voljo in vsak namig je vreden veliko. Morda je bolje, da rečemo, da znamo, da znamo zelo dobro,  a še vedno ne tako, da bi bili z izdelkom zadovoljni, ker ga ponudimo v branje drugim. Ja rast je vedno zaželena, četudi smo odrasli in dovolj zrasli, vsaj jaz, kar se tiče višine:))))))).

lp, ajda

Zastavica

 < 1 2

Komentiranje je zaprto!

Podčrtanka

ajda
Napisal/a: ajda

Pesmi

  • 20. 06. 2011 ob 00:08
  • Prebrano 2741 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 659.85
  • Število ocen: 22

Zastavica