Forum

SREČANJE NA RAŠICI

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 
 1 2 3 > 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
09. 05. 2011 ob 00:38

Tudi meni je bilo lepo. Živ pogovor je konkretna nadgradnja našega forumskega "spoznavanja". Zanimivo je prisluhniti avtorski interpretaciji. In vsako leto spoznavamo nove člane.
Še enkrat hvala Ani in Gregorju, ki sta se nadvse in v vseh smislih potrudila in nam priredila nepozaben večer!
Hvala tudi Daniju za krasen glasbeno-pevski intermezzo z mojim prevodom My way - Po svoje. Lei za prisrčno "oblekico", Adisi za klasični šopek šmarnic, Legyju za zbirko ... in vsem, ki ste z nami krojili pesem.si.živo. :)

Za gušt pa nekaj slikic: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1824908145962.2096857.1338004356

Kerstin

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
09. 05. 2011 ob 08:40

Tudi tokrat je bilo najlepše druženje. V veselje mi je bilo srečati nekaj novih obrazov in tudi vse naše stare spremljevalce. Žal si ne morem za vsakogar vzeti dovolj časa, v kratkem delu večera, ki nam ostaja. Mnoge sem opazil samo z očmi pa bi z veseljem z vsakim rad spregovoril kakšno besedo.
Hvala vsem ki ste prišli!

Naj povem še pomembno novico: danes je v Delu celostranska reportaža o našem srečanju in portalu nasploh s fotografijami in odlomki nekaterih pesmi.

Zahvaljujem se novinarjem, ki so si vzeli čas za nas.

Če imate fotografije, ki bi jih radi delili z drugimi, mi jih pošljite na elektronski naslov foto afna zru.si, da jih bom dal v našo skupno galerijo.

Prijeten teden vsem!

Zastavica

Lea199

Poslano:
09. 05. 2011 ob 12:20

Lahko se vprašam, kot Dušann:
Kaj naj rečem?
Pa ne zato, ker bi imela premalo za povedat, ampak zato, ker se bojim, da pozabim omeniti kaj pomembnega.
Imala sem se nadvse lepo. Srečala "stare" prijatelje, sklenila nova poznanstva. Uživala ob poslušanju, naj še posebej izpostavim glasbo, hvala Tea in Dani.
Hvala vsem, ki ste tako lepo prenesli moje kikse ob branju.
Hvala vama Ana in Gregor za organizacijo dogodka, seveda hvala urednicam in prav vsem ki ste jima pri tem pomagali.
Hvala Adisi za družbo na poti in seveda najini šoferki. Vesela sem, da te imam Tjaša:).
Pogrešala sem le nekaj ljudi za katere sem upala, da jih na Rašici ponovno srečam ali na novo spoznam.

Lp, Lea:)

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
09. 05. 2011 ob 12:36

@Gregor: danes je v Delu celostranska reportaža o našem srečanju in portalu nasploh s fotografijami in odlomki nekaterih pesmi.


Popravek, saj je novinar/-ka očitno zamešal/-a Lidijo in mene (sva si tako podobni? :)): Nagovor s pesmijo "sve je stalo, samo djeca rastu" sem imela jaz, prav tako sem jaz avtorica prevoda My way, ki ga je zapel Dani.

Kerstin

Zastavica

Silva Langenfus

Poslano:
09. 05. 2011 ob 12:55

Tudi želja in obljuba se včasih spremenita v prah. Z vami sem bila v mislih.


Silva Langenfus

Zastavica

ajda

Poslano:
09. 05. 2011 ob 12:56

Sem prebrala v današnjem Delu o tej zamenjavi oz. kiksu. Mi je bilo malce čudno in sem mislila, to je pa pomota, ker sem si zapomnila, kaj je kdo povedal in kaj ni:))). Ko hočemo in želimo, "vse pamtimo":))). Ja, Rašice čar in žar ne ugasne in to je tisto, kar vabi in privablja pesnike in pesnice, ki imajo/imamo že nekaj kilometrine in tudi tiste, ki se na novo rojevajo in ustvarjajo na pesem.si. Tisti prvi trenutki, ko loviš z očmi znane obraze in objem je prisrčen in iskren, pa seveda tudi veselje ob novih obrazih, za nekatere imaš predstavo, kako zgledajo, ker imajo nalimane svoje fotke na pesem.si in letos je bilo kar nekaj obrazov, oz. ljudi, za katere sem bila vesela, da jih vidim in jih pozdravim. Nekaj novih obrazov, vsaj zame, Tomaž Mahkovic (veri simpatiko:)), DUSANN, širin.gol, Legy, ne vem sicer ali sva si z Mayomayo segli v roko:), Andrejka (nje sem se še posebaj veselila, ker je bilo kar nekaj dogodkov, ki so mi ušli za "za mišjo dlako" in se nisva srečali),Igor Žuravlev, Ivan Korponai, Vertigo, Barbara Žvirc. Če sem koga pozabila, naj bo tudi zanje napisano, čeprav jih nisem poimensko navedla:). Sem pa pogrešala Brezo (za katero sem vedela, da je ne bo, ker je imela neko drugo zadevo), MAKIJA, sheebo, Nuško, Gabriela, Brezinbora, lin in še morda koga ... Ja, pika na i je pa vedno vabljivo, le kdo bi se odrekel:), papica in dobro vino, seveda pa kraljevska potica, ki je zasedla prostor v želodcu in ni bilo več prostora za kaj drugega, ni tisto, ah, pojedel ali pojedla jo bom kasneje, je tam, v tistem prostoru, ki diha z dušami pesnikov in jo treba uničit prav tam:).

Aja, da pa ne pozabim prisrčna otročiča urednice Kerstin, majhni a žareči zvezdici, ki jima nastop pred toliko očmi ne predstavlja nobenega problema. Všeč mi je bil tudi Dren s svojimi Rimljani, odrecitiral je "kot tavelik":)).

lp, ajda

Zastavica

Mayamaya

Poslano:
09. 05. 2011 ob 13:25

Mayamaya,

Malo me je bilo strah, kako bom "zvozila svoj nastop." Upam, da je bil znosen. Vesela sem, da sem poleg vzdevkov spoznala tudi obraze. Hvala Daniju in Serigali za občuteno izvedno glasbo. Bilo je lepo. Ajda, nisva si segli v roke, preveč nas je bilo in občutkov tudi. Si bova pa ob naslednji priložnosti.
Hvala tudi naši dragi Ani za gosposko pogostitev in, če sem kaj pozabila, naj mi bo oproščeno.

Pozdrav vsem Nada-Mayamaya

Zastavica

ajda

Poslano:
09. 05. 2011 ob 13:31

Mayamaya, ja sem mi je zdelo:), da sem te videla le na odru, ko si povedala, kdo si. Saj bo še kakšna prilika za stisk dlani in klepetek.

lp, ajda

Zastavica

Mayamaya

Poslano:
09. 05. 2011 ob 14:09

Ajda, zagotovo bo. N

Zastavica

breza

Poslano:
09. 05. 2011 ob 14:13

Veseli me, da ste se imeli lepo, saj o tem sploh nisem dvomila. Lahko rečem le, da mi je neskončno žal, da tokrat nisem mogla biti z vami.

Lep pozdrav vsem skupaj!
breza

Zastavica

igor žuravlev

Poslano:
09. 05. 2011 ob 14:15

Meni je bilo zelo lepo.
Vzdušje je bilo zelo prijetno in počutila sem se odlično,
ker se tako redko vidimo vsi skupaj. Sigiju posebna pohvala za prevoz, res hvala ti.
Enako bi se zahvalila vsem, ki so sofinancirali naše srečanje.
Potica je bila pa ekstra odlična. Zelo lepo je bilo.
Lep pozdrav vsem
Irena - hope

P.S. se znova opravičim, nisem vedela da je bilo že v prjavi napisano ime.
Hvala Vsem za razumevanje.

Zastavica

Mojmir

Poslano:
09. 05. 2011 ob 16:04

škoda ker se nisem mogel udeležiti čeprav mi je bila velika želja vendar sem bil čustveno čisto uničen in prazen saj sem v petek bil na avdiciji za novi film in enostavno brez veze da hodim če se ne počutim vredu bom pa naslednjič zagotovo zdraven . Vidim da ste se imeli lepo in čestitam vam


LP Mojmir

Zastavica

Yoda

Poslano:
09. 05. 2011 ob 17:57

Tudi meni je bilo zelo všeč; prizorišče, organizacija, zanimivi, nasmejani pesemsijevci- zakon ste, vzdušje, poezija, harfa, pesem Po svoje, pogača ... Lajkam ful! :))
Tokrat sem bil bl v vlogi opazovalca in razen Legya nisem spoznal nobenega novega člana sem si vas pa ogledal in obljubim, da se naslednjič vsakemu posebej predstavim! :))

Lp Yoda

Zastavica

Andrejka

Poslano:
09. 05. 2011 ob 19:24

Vsa pohvala organizatorjem in glasbenikoma. Ves dan me prevevajo lepe misli na vse, ki sem vas spoznala v živo. Greje me stisk rok Ajde, Murke, vseh urednic, Danija in Alenke, mlade Lucije, Adise, Markota Ž., pa Milojke in še sem koga izpustila. Hvala Legiju za čudovito zbirko. Vsem en čipkast, s soncem prepreden pozdrav
Andrejka

Zastavica

Cefizelj B.C. Drznil

Poslano:
09. 05. 2011 ob 19:32

Super je bilo ;)
Mi je pa silno žal, da sem jo malo pred koncem stisnil na pivo, spil dva in ko sem okoli desetih prišel nazaj na veselico, je večina že odšla ... Pa naslednjič.
Še na mnogo let!

Lp, C.

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
09. 05. 2011 ob 19:54

Cefizelj, bil si želen, ne vem, zakaj te je noč potopila ( ne vem v kakšno, modro ali rumeno stanje ;) ... Haiku (Noč) avtor Cefizelj B.C. Drznil
No vsekakor smo te želeli spoznati, še dobro, da si nam vsaj suši privoščil !
:)))
Drugače pa, ja lepo je bilo spet videti vse vas, pesniki in pesnice na kupu! Hvala za prijetno družbo.
Kerstin , veš, kaj se mi je utrnilo ob branju članka v Delu?, Hja, še dobro, da mi niso dodelili tvojih otrok, ko so vse, kat si povedala ti, pripisali meni :) No, sicer se takih cukrčkov nihče ne bi branil pokazati!
:)
LP, lidija

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
09. 05. 2011 ob 20:03

Bilo je lepo, kot vedno, ko se ob pesemsijevskem ognjišču zbere številna družina in skupno zadiha v verzih, objemih in stiskih rok. Hvala vsem za vse in lp, adisa

Zastavica

Y

Y

Poslano:
09. 05. 2011 ob 20:19

Oglašam se, čeprav me ni bilo.
Žal mi je in se kesam, upam da se mi naslednjič poklopijo zvezde :)

lp, gnu

Zastavica

širin.gol

Poslano:
09. 05. 2011 ob 20:35

Tudi jaz se zahvaljujem vsem, ki se trudite z organizacijo naših srečanj.
Bilo je prijetno, lepo vas je srečati in vam pogledati v oči.

Lep pozdrav,

širin.gol

Zastavica

Legy

Poslano:
09. 05. 2011 ob 20:43

Prav prijetni ste, res, vsi po vrsti... :)

Lp, Legy

Zastavica

 1 2 3 > 

Komentiranje je zaprto!