Forum

zahvala

rad bi se zahvlil vsem ki berete in ocenjujete moje pesmi.Zelo sem vesel ko vidim da dnevno dobivam v povprečju okoli 400 točk in to me še bolj vzpodbuja k pisanju . Vem da je všečnost pesmi relativna oz . osebna stvar zato tudi ne pričakujem da bo všeč vsem. Vseeno lahko povem da so se po tem ko sem začel objavljati pesmi na tem forumu stvari začele zelo hitro razvijati in v kratkem se mi obeta že drugi literarni večer v moji pesniški karieri in ko bo stvar dokončno dorečena vas obvestim in seveda povabim.

lp Mojmir
 
 1 2 > 

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 11:07

pa uredništvo bi prosil naj mojih pesmi več ne podčrtava ker zame so vse podčrtane z glasovanji in brez zamere

lp Mojmir

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
26. 03. 2011 ob 11:42

Mojmir - o tem pa žal, ne odločaš ti ... Če boš odlično pesem dal na naš portal (ker si se sam tako odločil), tvegaš, da bo podčrtana! Ne verjamem, da je to boleče! Razem, če je vmes (bognedaj;) spet kakšna zamera.


LP, lidija

Zastavica

ajda

Poslano:
26. 03. 2011 ob 12:09

Mojmir, ne lomi ga:)). Morda si prezrl, da se vsako leto na Trubarjevi domačiji, na Ra'šci, odvija prireditev ob izidu Zbornika pesem.si in v njem so zbrane pesmi večih avtorjev, ki so podčrtanke, seveda o tem, katere bodo v zborniku, odloča uredništvo. To moraš doživeti lastnoročno:))), na prireditvi prebereš eno od svojih pesmi, seveda je zaželeno, da je podčrtanka in potem dobiš izvod knjige, po prireditvi pa njami njami, ne moreš se upreti:). Verjami, da to pomeni veliko, seveda pa, dokler ne "sprobaš", ne veš:))))))).
Imaš dobre pesmi, tudi lepo četico podčrtank in verjamem, da se bo še kakšna pridružila, ker očitno znaš in bolje je vložiti energijo v pisanje pesmi, če je muza radodarna in te vzpodbuja, izkoristi to in pusti ostalo, kar sigurno ni dobro zate, o tistem, rekla kazala in bla bla:))). Ne pusti se zapeljati in škodovati sebi, ker si tudi sam prišel do tega zaključka, da si naredil velik napredek, odkar si član portala, le zakaj bi ne nadaljeval v tej smeri, pozitivni in objavljal, kar vre in privre na plan.

Nekam pridigarska sem zadnje čase. Jao jao:)))))))), moja muza je bolj shujšana in rabi malo energije, da se poredi, potem pa mi bo spet podala roko, vsaj upam:), da ne bo pridigarska in se redila samo od tega:))))))

lp, ajda

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 12:24

hvala:)))

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:21

lidija res ni zamere da me ne boste razumeli narobe samo res ne razumem pa sploh ni važno zato pravim da so mi verodostojne le ocene bralcev saj v principu pišem za njih in seveda sebe. sem pa v rednem stiku z milanom novak-om tudi skupaj nastopava v am.gledališču in po včerejšnem pogovoru mi je tudi on zatrdil da je sprememba v stilu pisanja pri meni je 1000% zato pravim da mi nekaj pomeni če sem dnevno v top tri po ocenah bralcev in se ne jezim več če ni podčrtana . in res bi rad vsaj enkrat samo pogovor o tem nič zamer zmerjanja in jeze sem pač človek ki rabi več časa da skapira in to bi bilo to pa res brez zamere

lp Mojmir
ps . pa tudi na začetku sem napisal da me zanimajo komentarji in predlogi izbolšav mojih pesmi pa navadno ni odziva (mislim da do sedaj nisem nikomur zameril če je komentiral in predlagal) sem pač človek ki potrebuje odzive na svoje "stvaritve"

Zastavica

Y

Y

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:25

Zdravo Mojmir,

pri tebi je res očiten napredek. Predvsem po zaslugi odličnih urednic in članic/ članov, ki so te in te še usmerjajo, zato ne razumem zakaj se pritožuješ nad odzivom ..
Glej, če ti je do tega, da bi bil najboljši pesnik (**? kaj to sploh je**), pač piši dalje in upoštevaj kritiko, pa bo. Ampak preveč se pa jadaš, še to popravi pa boš tip-top.

lp, gnu

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:27

jadaš ?

Zastavica

Y

Y

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:31

eh, pritožuješ, sej veš.

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:48

ja prav maš ok sprejmem kritiko ker je na mestu tako kot sem napisal rad imam odzive na svoje pesmi tisto o najboljšem tudi to je relativno zame osebno je trenutno med najboljšimi feri lajnščak ker zna svetovno izpeljati rime jaz jih ne bom nikoli znal tako da zame si lahko tudi ti najboljši ker imaš res dobre in lepe pesmi enako velja za te ki jih najraje prebiram na tem foromu in to so po naključnem vrstnem redu ana,lidija,modricvet,aco ti milan novak, jože sobočan,maki igor ž. black hope in še kar nekaj jih je in res se trudim da bi vsak dan napisal nekaj novega udarnega in šokantnega čeprav pravijo da sem dosti tega doživel to sploh ni res to kar pišem je samo spremljanje aktualnega dogajanja doma in po svetu

lp

Zastavica

DUSANN

Poslano:
26. 03. 2011 ob 20:55

Umetnik mora biti jadav in melanholik. To mi je rekla Dr. umetnostne zgodovine. Dr. Milček Komelj tudi pravi tako, je napisal par omar knjig o tem. Ali imata prav ne vem, vem pa da so klasiki bili takšni in so še, kar sem jaz umel prebrati, poslušati, pogledati. Zato se preveč ne vznemirjaj zaradi jadanja, je zoperno za mnoge, ampak brez tega ne gre. Da se pa malo omejiti z močno voljo, da ni tako moteče za ljudi, ki niso melanholiki.

Lp. DUSANN

Zastavica

Y

Y

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:06

Dušan, se strinjam, do nekje.

Ne moreš pisat za vse - eni se najdejo v melanholiji, drugi v sarkazmu, tretji v pozitivkah, četrti v humorju..
Mojmir, ti si edinstven v svojem slogu, in to tud šteje - predaleč se prilagajati ne gre.. Jaz samo odkrito povem, kar čutim. In čutim, da ti je zelo pomembno kako te doživljajo drugi, to je za mnoge (tud mene:) povsem normalno. Sploh če si igralec. Hvala za lepe besede, tud jaz berem tvoje pesmi, nekatere so mi fajn - vse več njih.
Na splošno se mi zdi pač, da te ljudje bolje sprejmejo, če se ne pritožuješ (ne samo v poesmih), ker je to odraz samozavesti in notranje trdnosti, kot naprimer Makijeve (in mnogih drugih..)

lp, ngu

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:14

no in to hočem povedati da bi se rad pogovarjal o pesmih in stilih. Tem in onem saj koliko razumem je to forum /klepetaj z člani/ brez da nekdo začne z tihimi podtikanji potem se razjezim in iz mene vrejo samo slabe stvari -je pa res ko se razjezim potem pišem najboljše pesmi- tudi to so mi že rekli
lp

Zastavica

Y

Y

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:20

Evo, klepetamo :)

Morda še opazim, da se lahko "pritožiš" na več načinov - lahko rečeš

Bedaki bodo zafurali državo

ali

Drvimo v brezno, kočijaž je že skočil..


hehe :)

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:23

in to je dokaz da se lahko tudi jaz normalno pogovarjam


tisto o bbreznu in kočijažu sem pa že 2x upesnil:))

Zastavica

DUSANN

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:23

On je dober v tem. Humoristi so melanholiki. Vsi veliki, ki jih jaz poznam so bolehali za depresijo, tudi sedanji na top lestvici. Saj pravim, da ne vem, časi se spreminjajo, ko je živel Baudelaire je bila druga življenska filozofija v art modi, danes je drugačna. Čas pokaže svoje. Morda Gnu, imaš ti prav. To ne ve ne Milček ne jaz. On govori o preteklosti.

Zastavica

Y

Y

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:27

Všeč mi je pesem Balaševića Odlazi cirkus

Odlazi cirkus iz našeg malog grada
Širokim drumom što izlazi na most
Odlazi cirkus i ja se pitam sada
Ko je domaćin, a ko je bio gost..

..

Zastavica

DUSANN

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:43

Đole ma dobre. Zato je panonski pesnik. Je kar nekaj takih. O tem kdaj drugič. Moraj zgodaj zjutraj na šiht.

Lahko noč, Dusann ...

Zastavica

Mojmir

Poslano:
26. 03. 2011 ob 21:45

noć

Zastavica

Mojmir

Poslano:
27. 03. 2011 ob 09:20

Fenda49 avtor Mojmir

zanima me je al ni haiku da vidim če sem prav razumel kako se pišejo ali ne

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
27. 03. 2011 ob 10:27

hehehe -bingo, @gnu! Skoraj bi spregledala tisto tvojo super preobrazbo pritožbe :)))
je zadetek v nulo in če bi bila hudobna (ali pa omejena) ,bi to brala dobesedno (kočijaž jaz - brezno andrej)

Treba pa je brati tako kot si pretvoril ti - dobesednost v simbolnost:

država -(mi) drvi v propad (brezno), vodje (vlada - kočijaž) so že skočili noter ;)


Seveda pa vsak razume po svoje, če hoče in v tem je vsa moč in različna namembnost aforizmov oziroma pritoževanja ...

Mojmir, za fendo 49 bom odprla novo temo.

:)

LP, Lidija

Zastavica

 1 2 > 

Komentiranje je zaprto!