Forum

zahvala

rad bi se zahvlil vsem ki berete in ocenjujete moje pesmi.Zelo sem vesel ko vidim da dnevno dobivam v povprečju okoli 400 točk in to me še bolj vzpodbuja k pisanju . Vem da je všečnost pesmi relativna oz . osebna stvar zato tudi ne pričakujem da bo všeč vsem. Vseeno lahko povem da so se po tem ko sem začel objavljati pesmi na tem forumu stvari začele zelo hitro razvijati in v kratkem se mi obeta že drugi literarni večer v moji pesniški karieri in ko bo stvar dokončno dorečena vas obvestim in seveda povabim.

lp Mojmir
 
 < 1 2

Y

Y

Poslano:
27. 03. 2011 ob 11:00

Hehe Lidija,

Zto sem pa pustil not, ker kočijaž ni skočil iz hudobije, brezno je pa brezno :))

lp, gnu

Zastavica

Mojmir

Poslano:
27. 03. 2011 ob 11:07

vidiš jaz sem jo čisto drugače prebral in komaj danes (po lidijini obrazložitvi) skapiral:)) lolek pač

Zastavica

Y

Y

Poslano:
27. 03. 2011 ob 11:15

Nič narobe, Mojmir .. prav si prebral :)

Vsak prebere kar sam hoče - kot je napisala Lidija - aforizem je zrcalo in tako lahko deluje širše, brez pritoževanja, pa še med vrsticami ostane dosti prostora:)

Zastavica

Mojmir

Poslano:
27. 03. 2011 ob 18:33

včasih mislim da me res ne razumejo in potem čakam bo kdo vprašal kaj si hotel povedati pa nič.Vredu pol pa nič:))

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
27. 03. 2011 ob 23:19

Gnu, se ne bi mogla bolj strinjati s teboj: vsak prebere, kar hoče - pa kakršne izkušnje ima, pa kaj je doživel, izkusil, prebral ... skratka, v pesmih, če dovolj dolgo lezeš vanje, najdeš lahko neverjetno veliko pomenov, čeprav se dostikrat izkaže, da tudi avtor sam ni tako razmišljal - kar pravzaprav dokazuje, da imajo pesmi nekakšno svoje življenje.

Vstopajo lahko samo skozi odprta bralčeva vrata (če so kakšna vrata, npr. tista za metaforiko jezika ipd. zaprta, skoznje ne more vstopiti).
Seveda pa to velja za pesmi, ki to "samosvojost" že nosijo s seboj in niso šele nekakšni zametki lastnosti (v zelo plitvi luži težko vidiš odsev).

O zgornjih temah pa kdaj drugič ;-) se mi zdi pa super, da (končno spet) debatiramo!

Lp vsem,
Ana

Zastavica

 < 1 2

Komentiranje je zaprto!