Forum

Aco Ferenc

Ali ste tega člana res blokirali?:( Če ja, zakaj že ...?
 
 < 1 2 3 > 

Peter Rezman Perorez

Poslano:
15. 07. 2009 ob 20:57

Marsovci pa v smeh, češ, kaj je tem Zemljanom?
Namesto, da bi se ubadali, kako bo letos s krompirjem, ker je tako deževno, da ne bo lakote in se nam ne bo treba izseliti v Ameriko, kot Ircem, se nategujemo okrog oslove sence.
Ali res?

Zdaj bo pa že skoraj dvajset let, a tudi jaz sem vrgel iz svojega (!) stanovanja najboljšega prijatelja, ker se je napil in me žalil.

Ne vem, meni se zdi, da sodi skoraj v bonton stare šole, da si vljuden do gostitelja in mi gostujemo na tem portali. Bolj ali manj vsiljivo, a kljub vsemu... smo gostje. Deležni zelo velike gostoljubnosti in najbrž je prav, da se od nas pričakuje minimum spoštljivosti... in ker nas je veliko, vsaj tistih pravil, ki jih gostitelj, naj bo še tako gostoljuben, pač postavi.

Ne gre za vzemi, ali pusti. Gre za osnovno raven komunikacije, ki jo pisec mora biti sposoben.

Na drugi strani pa seveda gostitelji že vedo, kaj in koliko tvegajo, ko komu od nas pokažejo vrata z, ali brez razloga.

Najbolj hecno je pa to, da je tukajšnje dogajanje prav prijateljsko božanje v primerjavi s klanovsko ostrino v svetu papirnih revij. Tukaj odnosi itak funkcionirajo na ravni kolegialnosti, se mi zdi, zato je pretirana resnost in odnos do "ocen" precej neumetniško početje. Kdor sam ne verjame v svoje delo, mu nobena ocena nič ne pomaga. Jaz gladko pripišem vsem svojim pesmim največ, kar je možno :-D Kje je potem objektivnost? Dajte no. Kar te v poeziji ne pritegne, pusti in ne drezaj. Najdi si drugo pesem, ki ti je všeč.

Zato, cenjeni GG in Ana, nikar preveč oporavičevati svojih odločitev. To je v bistvu vaša hiša in ko bo padla noč in bomo gostje odšli, bosta morala sama počistiti za nami in vsi se bomo spominjali samo lepih trenutkov druženja.

Zastavica

Miroslav Tičar

Poslano:
15. 07. 2009 ob 22:09

Menim, da je ta problem nastal, ker so stvari ušle nadzoru. Najprej bi rad vedel, če so na tem portalu določena pravila in je na nas, da se jih samo držimo. Ali pa so dobrodošli predlogi sodelujočih. Seveda imam pri tem v mislih konstruktivno in dobronamerno razpravo. Tudi nisem za nenehno spreminjanje pravil in pogojev. Včasih pa dogodki zahtevajo drugačen pristop. Zato podpiram Nuškin predlog o posebnem forumu, za debato o samem portalu, da to ločimo od komentiranja in ocenjevanja prispevkov.
Prav lahko je, da se pojavi nezadovoljstvo pri posameznikih, ki so spregledani, zaradi obilici objav med novostmi. Mogoče bi se samoomejili z eno objavo na dan. Če se pojavijo nova področja, ki so aktivna, kot so npr. aforizmi, bi jih lahko v rubriki novosti ločili in tako naredili portal bolj pregleden. Seveda to zahteva delo in oblikovanje.
Ker se na tem portalu počutim dobro in rad sodelujem, želim da se to vzdušje ohrani.
Vse lepo, Miro.

Zastavica

Leona

Poslano:
15. 07. 2009 ob 22:15

Dodala bi eno zrnce, ker me vmes par ur ni bilo. Mislila sem, da se bo razvilo v konstruktiven pogovor; sploh nisem jemala tega predloga kot kampanjo, ali pa da bi ograjice delali.
Kot je Perorez povedal, smo tukaj gostje in lahko odidemo, če nam ni všeč. Meni je zaenkrat všeč in se imam lepo.

Spoštujem urednice in njihovo entuziastično delo. Vse so na visokem strokovnem nivoju in imajo tudi že izdelan pesniški slog, ne nihajo tako kot večina članov, ki se še iščemo. Zato se mi velikokrat zdi nelogično, da jih ocenjujemo. Menim, da kot članica smem izraziti svoje mnenje, za katerega pa ne trdim, da je absolutno pravilno. Pustim se prepričati.

Delno sem spremljala polemike s Sabinco in Acotom in držala pesti, da bi našli skupni jezik. Očitno ni šlo.

Želim Gregorju in uredništvu, da najdejo čimboljši način, če bodo kaj spreminjali.

Lpd

Zastavica

Yoda

Poslano:
15. 07. 2009 ob 22:42

Strinjam se, da je včas res brezveze ocenjevat urednice, ki večinoma res pišejo presežke,
predlagam glasovanje za poseben razdelek.
Strinjam se, da bi z objavo 1 pesmi pridobili na preglednosti, lahko bi razdelili pesmi(haiku, aforizmi...).
Strinjam se, da je delo urednic korektno, z dobro presojo - čestitke (tudi Gregorju za odlično, pregledno izdelano stran).
Maxim ne strinjam se, da si moj aforizem ni zaslužil biti med podčrtanimi, je že Ana razložila zakaj in menim, da je aforizem opravil odlično delo in si preletel svoje življenje, ter napisal Kontro, ki je tudi odlična vendar le replika.
Strinjam se z Perezom...
Vsi smo gostje in že kultura zahteva, da se lepo obnašaš, kar pa ne pomeni, da ne moreš podati svojega mnenja...

Uh zmatral sem se!:)
Lp
peace yoda

Zastavica

Zalka Grabnar

Poslano:
15. 07. 2009 ob 22:50

Pozdravljeni,

vsi imate po svoje prav, bi pa seveda lahko našla tudi veliko protiargumentov. Ko pride do kriznih momentov, se lahko zliva veliko slabega preko vseh in edini način, da se potegnemo ven je, da se držimo pravil, spoštujemo svoje sogovornike in se zavedamo, kaj je primerno in kaj ni. Kot povsod, tisti, ki pravil ne upošteva, odpade.

Rada bi rekla (čeprav ni prijetno), tisti, ki si ni aktivno vključeval v komunikacijo z blokiranim članom, ne more vedeti, kako je bila ta komunikacija naporna ( V vseh smislih.). Seveda to, da je bilo naporno, ni razlog za blokado in tudi ni bil. Klikov na forumu je bilo veliko, prepričana sem, da vas mnogo ve, kako je teklo in kje je vzrok blokade. Blokirani avtor je imel velik potencial in tega nisem(o) pozabile poudarjati in res sem se trudila, da bi se ta potencial razvil in se pokazal v vsej luči. Žal nisem našla pravega načina. Škoda je obojestranska. Ostalo ste brali, tisti, ki ste brali.

Strinjam se, da je treba probleme reševati ne preskakovati. Vendar morata biti pripravljeni obe strani tako kot pri vsaki drugi stvari.


Maxim Fedorov:
Pred dnevi je bila zapisana ta pesem Aforizem ( kriza srednjih let )
katera je čudežno postala podčrtanka. Navkljub nestrinjanju s
strani uporabnice Zalke oziroma je ona imela kritičen moment.


Pozdravljen, Maxim.
Tukaj gre očitno za nesporazum, očitno nisem dovolj dobro napisala.
Aforizem sem podčrtala kar sama. Zdel se mi je pravi moment (Oprosti, Yoda, da je bilo to ravno v tvojem primeru), da opozorim, da se "tanke črte" med že objavljenim in novim dogajajo. Tega se moramo zavedati vsi, ki zapisujemo aforizme. Zlahka se nam ponovi ali pa pojavi v zelo podobni obliki (Nekaj podobnega se dogaja glasbenikom.). Morda tega nisem dovolj jasno napisala. Mi je žal, da je prišlo do tega nesporazuma. Še vedno sem istega mnenja: Yodin aforizem Kriza srednjih let je izreden in si zasluži biti podčrtan.

In na koncu, čeprav mi je zelo toplo pri srcu. Ajda, najlepša hvala, ker si opazila moj trud.

Perorez, hvala za odlično prispodobo in podporo.


Guramo dalje!

Lp,
Zalka

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
16. 07. 2009 ob 09:23

Mir ali nemir, vprašanje to je zdaj :D! Menim, da nekateri med nami preveč burno reagiramo/te na določena dejstva na tem forumu, tako glede ocen, glede podčrtank itd. Smo/ste samo ljudje z vsemi svojimi hibami in dobrimi lastnostmi, različnimi interesi in nagnenji, po zunanjosti podobni, pa vseeno znotraj sebe vsak unikum! Nekdo se razburja že, če mu samo kriv prst pokažeš, drugi bo prenesel še in še žaljivk ali celo udarec, pa se bo smejal ... Dajmo/te, umiriti žogo in ne takoj žvižgati penala, da se po nogometno izrazim! Uredniki, admin in Aco, pomenite se izven foruma, dorecite zadeve in najdite skupno točko, zaradi katere smo pravzaprav na tem portalu! Pomaknite vsak svoj breg bliže drug drugemu, pa ne bo nobenega bregu več, samo čist in jasen horizont brez senc. Toliko od mene!

Pozdrav! gs

Zastavica

Svit

Poslano:
16. 07. 2009 ob 09:43

Sem in tja je tudi kakšna pesem urednic "presežek." Ker niso njihove pesmi tiskane v zborniku, naj se umaknejo iz ocenjevanj.

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
16. 07. 2009 ob 13:50

Zagotovo vse pesmi urednic niso presežek in imajo tudi kakšen "presežek", so pa hkrati tudi ustvarjalke, kot vsak med nami, ki objavlja in imajo enako pravico do koriščenja portala kot vsi ostali! Ne razumem, zakaj se njihove stvaritve ne bi ocenjevale? In zakaj ne bi bile med podčrtankami in na koncu, zakaj ne bi bile v zborniku??? Če so urednice, še niso svetnice, ki bi bile izvzete iz ocenjevanja!!! So aktivne članice portala, ki pač imajo določene reference, da lahko nekatere pesmi dajo pod Podčrtanke, so pa tudi ljudje kot mi ostali in enako podležejo pravilom portala! Je pač tako, da so glede svoje pozicije prve med enakimi in zato imajo zelo veliko odgovornost na sebi, ki je, milo rečeno, ena najbolj nehvaležnih opcij! Ne vidim smisla, da njihovo ustvarjanje damo v neko karanteno in jih vzamemo iz konteksta portala. Preko ocen svojih stvaritev dobijo povratno informacijo širše publike, ne samo članov in naj se sliši še tako zgražajoče za nekatere - tudi informacijo o svojem uredniškem delu! Pri vsem tem, pa nimam nobenih strahov, da bi bile privilegirane zaradi tega in "jemale slavo" komu drugemu!

Pozdrav! gs

Zastavica

Maxim Fedorov

Poslano:
16. 07. 2009 ob 14:17

Gabriel stormer: Opažam, da ne spoštuješ Dule-tovega predloga oziroma ga
ne želiš sprejeti. Me pa čudi, da je Dule sedaj po svojem predlogu stisnil rep
med noge, kljub temu da SMO 4-5 (torej večina ZA) morda pa imam res prav
glede tistega o "VEČINSKEM uporabniškem mnenju" tudi prav s tem se tudi
pokaže kako beseda lahko kar čez trenutek zamenja svoj položaj oziroma
v tem primeru OSEBA.

Prosim, da se kot večina to tudi sprejme drugače je ta forum nedemokratičen
in kot že navajam v tretje kredibilnost tega portala s tem samo pada.

Zastavica

Peter Rezman Perorez

Poslano:
16. 07. 2009 ob 14:22

Oglašam se zato, da bi strinjanje z gabrielom podkrepil s svojo izkušnjo.
Bil sem dolga leta urednik literarnega zbornika Hotenja, v katerem se je pretežno sejala poezija na ravni te tukaj: torej v nekem smislu začetniška, morda še bolj točno, "neuveljavljena" v literarnih krogih, a vseeno dovolj kvalitetna, da je neka kritična skupina presodila in prevzela odgovornost za trošenje javnih sredstev za natis.

Jaz se kot urednik nisem nikoli spraševal o upravičenosti objave svojih pesmi, je pa res, da sem vedno čutil neko težo nad odločitvijo, vendar je bila ta teža majhna, saj je vedno izbiralo več ljudi. Pa še smo tu in tam bincnili v temo...
Pri urejanju teh in podobnih "revij" gre v velikem obsegu tudi za mentorsko delo, zato je dober pogled z obeh strani: da na eni strani dobimo vtis o svojem pisanju, ki ga presojajo drugi in da mi kot pisci dobimo vtis, kaj in kako pa pišejo tisti, ki presojajo kvaliteto našega dela.
Ponovno pa poudarjam, da je po mojem mnenju najprej pomembno, da ima avtor/ica sam/a precej izdelan tudi lastno mnenje o lastnem pisanju. Brez tega je vse drugo, se mi zdi, jalovo.

In še ena razsežnost je zelo pomembna. S takšnimi kontakti, (in tukaj na pesem.si so očitno zelo živahni, kar je zelo, zelo, dobro), počasi gradimo krog ljudi/bralcev za katere lahko sodimo, da jim lahko zaupamo, ker jim je pisanje v prvi vrsti všeč.
Takšnemu človeku lahko potem v polni meri zaupamo, ko iščemo in snujemo korak naprej, k objavam v "višjem" revialnem tisku, ali celo knjižno izdajo. (Če pač vzamemo to "klasično" hierarhijo objav.)
Zato je tudi zelo fino, da je več urednic, ki imajo precej različne okuse-domnevam - tako je pač v življenju....

Zato tukaj ne vidim nobenih zadržkov, da urednice ne bi objavljale in se pustile "trgati" ali hvaliti.
Nenazadnje, če stopimo do izvira, ali motiva; zakaj bi pa mi, ki "samo" beremo, bili prikrajšani za kvalitetno poezijo izpod peresa pesnic, ki so pač trenutno tukaj tudi urednice.... ?

Zastavica

Zalka Grabnar

Poslano:
16. 07. 2009 ob 14:35

Pozdravljen, Maxim Fedorov.
Urednikovanje ni stvar glasovanja. Nikjer avtorji ne morejo vplivati na uredniški pristop. To bi bilo neresno pričakovati kot bi bilo neresno izvesti referendum, ali naj predsedniku države operirajo slepič.

Seveda lahko izraziš svoje nezadovoljstvo, te pa pozivam k strpnosti. Portal, na katerem si včlanjen, se neprestano razvija, prilagaja, le spremembe morajo dozoreti, doreči, tehnično podpreti itd. Skratka, ko se vzpostvlja, spreminja, dopolnjuje tako obesežen sistem, je potreben temeljit premislek in veliko dela.

Dobronamerni, konstruktivni predlogi in mnenja pa so seveda dobrodošli.

Lep pozdrav!
Zalka

Zastavica

Peter Rezman Perorez

Poslano:
16. 07. 2009 ob 14:56

Aja, sem prej pozabil na tole misel....

Po moje v umetnosti ni prostora za demokracijo.

Umetnost mora visoko prebijati povprečno, večinsko raven.

Čreda ne razume umetnosti.
Žal.
Zato je umetnost za elito.
Tudi poezija je elitna.
Ni vsakomur dano, da jo razume, kaj šele piše.

Poudarjam:
to je moje mnenje.
V resnici je lahko je tudi čisto drugače...

Seveda pa splošna večina ni primerljiva z večino na tem portalu. Tukaj vendarle vsi vsaj skušamo razumeti poezijo.
Zato smo elita in je večinsko mnenje tukaj v nekem smislu elitno mnenje.

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
16. 07. 2009 ob 15:44

Ajda, opazil sem, da si spremenila svoje mnenje in ne misliš več, da se želim fajtati tu gor, tako bom še malo sodeloval v debati , poskušam biti konstruktiven in podajam tu svoja razmišljanja, za katera pa sploh ne trdim , da so sveta in edino pravilna …sploh pa ne želim glasovanja o mojih predlogih …se strinjam z Zalko, zadeve se ne morejo spremeniti čez noč, predlogi so dobrodošli , moramo pa potrpeti nekaj časa, da se pokaže nova kvaliteta, ki ima dovolj kredibilnosti in bo res boljša od prejšnje…

… Ok, kje smo še videli, da bi žirija med seboj se ocenjevala in da bi člani žirije tekmovali na prireditvi...
... obstajajo tudi lige A,B,C v športih, če bi hotelo moštvo iz nižje lige C tekmovati s kašnim moštvom iz najvišje lige A, bi ljudje mislili, da se je moštvu zmešalo :D:D !!!
... tko bi bilo po mojem bolj prav , če bi naredili tudi na portalu vsaj 2 ligi, seniorji in juniorji , kriterije za posamezno ligo si pa zmislite seniorji, oziroma urednice…
… jaz gotovo spadam v «moštvo« juniorjev in se ne čutim dost kompetentnega ocenjevati vas seniorje , naj urednice ocenjujejo drugi maherji, eksperti z večjim obsegom točk, meni pa dajte nižji obseg točk za ocenjevanje, če slučajno hočem ocenjevati višji kvalitativni razred seniorjev, kamor spadate tudi urednice…
… po mojem bi pa bili juniorji bolj motivirani za trud in napredek v pesnenju, če bi jim urednice podeljevale juniorske podčrtanke, …

… pa še to, za staus quo boste verjetno največkrat navijali sami seniorji, Perorez, Gabriel , Ajda, ... , ki urednicam lahko parirate v podčrtankah in številu točk in se vam neumno zdi, da bi bile one ene "izbranke"... menim, da ni dobro se iti tu nek elitizem, temveč nenehno iskati možnosti za razvijanje potencialov vseh, ki se želijo izražati tudi skozi poezijo, torej mentorski pristop, al kaj vem kako se že temu reče …

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
16. 07. 2009 ob 16:06

Maxim Fedorov:
kljub temu da SMO 4-5 (torej večina ZA)


Ta forum ternutno šteje 772 aktivnih članov. 4 - 5 niso ravno večina :)))

Toliko o "kredibilnosti". Pogosto se dogaja, da ljudje radi uporabljajo prav tisto besedo, ki označuje nekaj, kar njim samim najbolj manjka.

Ker je članstvo na portalu povsem odprto, obstaja teoretična možnost, da se čez noč na portal prijavi velika skupina npr. skinhedov in ker postanejo večina, po demokratični poti naš pesniški portal spremenijo v portal za izažanje rasne in druge nestrpnosti. Po Fedorovem mnenju bi z dopuščanjem tega scenarija pridobili na kredibilnosti. Po mojem, ravno obratno.

Kredibilnost portala raste s tem, kako portal služi namenu, za katerega je bil ustvarjen in ne s tem, kako se odziva na zahteve egocentrikov, ki govorijo v imenu domnevne "demokratične večine".

Portal je namenjen objavljanju poezije, vzpodbujanju in izpostavljanju kvalitete ter mentorstvu in medsebojni pomoči pesnikov pri ustvarjanju. Mnogi so mnenja, da svojemu namenu služi dobro.

Forum je namenjen komunikaciji med pesniki predvsem o ustvarjanu, odprt pa je tudi za obveščanje o dogodkih in splošen klepet, katrega namen je medsebojno spoznavanje in tkanje prijateljskih vezi.

Na Forumu obstaja tudi razdelek Sprašuj in predlagaj, ki je namenjen uporabniškim težavam in predlogom. To kar ste nekateri predlagali torej že obstaja.

Vsi predlogi so prav tako dobrodošli, če jih oddate preko obrazca za odziv.

Zavedati pa se morate, da so predlogi le predlogi, skrbno pretehtani vendar na koncu sprejeti ali ovrženi. O vseh spremembah na pesem.si na koncu odločava izključno Gregor Grešak in Ana Porenta in za to prevzemava tudi vso odgovornost.

Zastavica

emka

Poslano:
16. 07. 2009 ob 16:15

Delo skrbnika portala in administratorja dobro poznam in je sila nehvaležno.Zato vaju povsem podpiram, kajti držati vajeti v rokah v tako raznolikii čredi,je umetnost.Več kot pesniška.

Dobro delo še naprej, kljub vsem vročicam:)!

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
16. 07. 2009 ob 16:34

Gabriel stormer: Opažam, da ne spoštuješ Dule-tovega predloga oziroma ga
ne želiš sprejeti. Me pa čudi, da je Dule sedaj po svojem predlogu stisnil rep
med noge, kljub temu da SMO 4-5 (torej večina ZA) morda pa imam res prav
glede tistega o "VEČINSKEM uporabniškem mnenju" tudi prav s tem se tudi
pokaže kako beseda lahko kar čez trenutek zamenja svoj položaj oziroma
v tem primeru OSEBA.

Prosim, da se kot večina to tudi sprejme drugače je ta forum nedemokratičen
in kot že navajam v tretje kredibilnost tega portala s


Maxim, popolnoma si zgrešil namen mojega pisanja! Kot ti je že Gregor omenil, članov je že skoraj osemsto in naša debata tu ne odloča o ničemer, tudi nisem apriori proti Duletovemu predlogu s tem, da imam drugačno mnenje, še manj pa to ne pomeni, da ne cenim mnenja kogarkoli v debati! Poleg tega, portal ni nagradna igra, v kateri ne smejo sodelovati organizatorji in voditelji nagradne igre! Perorez je dobro napisal, se strinjam z njim! Glede Acota, ki je bil povod za to debato, pa sem tudi podal mnenje, če bodo urednice in Gregor menili, da je pravi, se bodo udejstvovali v tej smeri, če ne, pač ne!
Mi smo gostje na tem portalu in gostitelj se trudi z nami! Eni in drugi se pa moramo zavedati, da portal živi samo zato, ker živimo v simbiozi in vsak organizem, ki živi v simbiozi ima svoja osnovna pravila in dolžnosti, da karikiram - jaz te hranim, ti me braniš! Ko se poruši ena od teh dveh osnov - portala ni več! Zato bodimo razumni in si eni ne jemljimo tistih
pravic in dolžnosti, ki po dogovoru in pravilih pripadajo drugemu!

Pozdrav! gs

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
16. 07. 2009 ob 16:48

Mi smo gostje na tem portalu in gostitelj se trudi z nami! Eni in drugi se pa moramo zavedati, da portal živi samo zato, ker živimo v simbiozi in vsak organizem, ki živi v simbiozi ima svoja osnovna pravila in dolžnosti, da karikiram - jaz te hranim, ti me braniš! Ko se poruši ena od teh dveh osnov - portala ni več! Zato bodimo razumni in si eni ne jemljimo tistih
pravic in dolžnosti, ki po dogovoru in pravilih pripadajo drugemu!


Se povsem strinjam z Gabrielom in popolnoma zaupam presoji in razvojni fleksibilnosti Gregorja in Ane, pa tudi urednicam, saj sem jih imel možnost spoznati tudi v živo na pikniku, super ljudje so , tako kot ste vsi drugi.

Gregor je sam od sebe prišel v nedeljo zjutraj pospravljati šotor , saj se mu nebi bilo treba peljati še nekrat tako daleč od doma do Urha, pa je veeeno prišel... tako jaz vem, da bodo zdrava semena iz naše debate gotovo obrodila na njivi odgovornih za portal in uredniško politiko ...

lp,
dule

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
16. 07. 2009 ob 17:11

Dule se strinjam s tabo!
In če se dotaknem samo še ozadja te debate glede ocenjevanj in dajanja ocen, vem, da Emka meni, da bi bilo dobro, če bi se dala možnost avtorju pesmi, da izklopi ocenjevanje! Nekateri portali to imajo! Gregor, menim, da ne bi bila slaba zadeva! Če kdo tega ne želi, naj bo tako!
Poleg tega, pa se lahko doda še možnost izklopa komentarja! Tako, če avtor ne bo želel, ga niti urednice ne bodo mogle komentirati!
Da bo volk sit in koza cela ...

Pozdrav! gs

Zastavica

emka

Poslano:
16. 07. 2009 ob 17:28

Ja, gs, se strinjam..
Dodala bi samo še v razmilek, če ni morda prezapleteno..Če se že ocenjujejo pesmi, morda bi bilo dobro, da ocene niso javno vidne, oz. so vidne ob potrditvi avtorja..

Lp,mk

Zastavica

Maxim Fedorov

Poslano:
16. 07. 2009 ob 18:29

Briljantno, kot da se ni NIČ zgodilo ...dule, ki pa je podal predlog se pa sedaj izmika in poizkuša najti "mišjo luknjo" zelo pohvalno in vztrajno. Premisliti potem je zelo pametna odločitev moram to izrecno pohvaliti.

Uredništvo tega portala je fenomenalno, vedno ustreže vsakim željam in vsaki pobudi za boljši jutri neglede na to kaj se dogaja in kako manjšina (boste sedaj zadovoljni?) manjšina gleda na to kako se lahko udejstvujejo. Z eno besedo NIČ ne zmoremo brez uredništva, ki je tako briljantno, da se sami briljanti skrijejo v odsev tega.

Res demokracija v umetnost ne sodi ampak je pa pravica in kako narediti nekaj bolšega je pa seveda na častitljivem mestu samo uredništvo. Bravo.

Gregor Geršak: Tudi ti si mene sedaj užalil, ker nisi niti pomislil kako je bil izrečen stavek o 4-5 ZA. Tu je bilo mišljeno v (na) tej temi in vedno se začnejo zadeve tkati pri najmanjši . šele nato se pove ves sklop in vseeno hvala na informaciji o prisotnosti članov. Morda bi bilo pa potrebno kreirati novo temo s prav tem perečim vprašanjem o ocenjevanju urednic pa naj se potem teh 800 ljudi odloči.

Zastavica

 < 1 2 3 > 

Komentiranje je zaprto!