Ja, Svit, prav zares
se že peče vsak dan po malo
okusen tudi letos
Rajko
Poslano:
19. 10. 2023 ob 10:22
Spremenjeno:
19. 10. 2023 ob 10:25
OJ, Rajko, kostanj obožujem, ko sem živel pod Gorjanci sem ga vsako jesen nabiral kolikor sem hotel tukaj v bližini ga ni, hoditi ga kam iskat pa ni tako enostavno, lastnina pač, no, se ga tudi najde.
Ko sem haiku zapisal sem ugotovil, da sem izrazil pretekli, sedanji in prihodnji čas. Sad nisem omenil ne letnega časa, a je povsem razvidno.
Hvala za odziv.
Naslednje leto imaš izgovor, da obiščeš Gorenjsko.
Živim namreč na "kostanjevem ozemlju"
ps: Če bova še živa, seveda, na današnji način...in bo kostanj v
najini notranjosti prebavljiv.
Jaz sem kranjčan, kostanj sem nabiral na Šmarjetni gori, pa še kje. No, če bom še kul in v kondiciji nemara pridem naokrog...Hvala.
Dober tale kostanj, tako kuhan, pečen ali napisan!
Lep pozdrav, Dejan
OJ, Dejan, hvala za povedano.
No, pustimo kulinariko!
... preko cvetenja in trnja: biti koristen. Ko gre zgolj za lepoto, se človek drugače odziva.
OJ, Nada, vse cveti, tudi mi.
Hvala za dotik.
Komentiranje je zaprto!
Napisal/a: Svit
Uredniško pregledano.
Ocenjevanje je zaključeno!