Predjed:
nikoli ujeta riba na posteljici obljub.
Glavna jed:
rahlo razkuhan razum,
v pikantni omaki kletvic,
ocvrte velike besede
potlačenih čustev,
riž, na način nedokončane pandemije,
mešanica solat vsiljenih sestavin.
Sladica:
sorbet policijske ure nerazumnosti
v čokoladni maskirani neumnosti.
Dober tek ob penini brez tekočine …
Čisto Normalno
Menu Zabitih Morilcev
Lp
Andreja
Svit, Andreja, dusica, saj ni tako hudo, pač zapis nekega trenutka, itak pa večinoma goveja župca, pa restan krompir ...
Lep dan, Stojan
poje se lahko tudi brez maske :D
lp
pi
Itak, Irena :-)
lp, S
Ni česar ni, v našem političnem loncu...
lp, m
Bogato serviran ''blagdanski'' meni. No, fali mu još samo digestiv, pa u to ime - unutra s njime: Živio!
Odlično, Stojane.
Lp, Katica
To, Katica. Živijo! I hvala.
Pozdrav v Zagreb,
Stojan
pa dober tek s čim manjšimi zapleti ob pandemiji
in ob pričakovanju da se je že enkrat znebimo
drugač pa lepa tale pesem ki me je pritegnila spomnila me je na eno mojo pesem z istim naslovom
lp, M
levček, hvala za mnenje, čeprav pesem vsebinsko ni lepa, je le odraz odziva v določenem trenutku, naslov pa je čisto spontan, tvoje pesmi nisem bral.
Drugače pa je lajf lep
Hvala za komentar, Stojan
Obljubljenega kruha se najmanj poje, epidemija gre skozi želodec, za trenutno politično elito smo zgolj topovska hrana ... in kaj je še takšnega.
K sreči pa se tudi nobena nezaslišana situacija ne poje tako vroča, kot se skuha.
Čestitke za izvirno in pikro satiro.
H
Pa ja, Helena, obstajajo tudi hladne juhe. Seveda si vsi želimo, da bi bilo takšnih "satir" čim manj, je pa življenje vseeno lepo.
Hvala za podčrtanko in lep dan,
Stojan
Špela, hvala, čeprav so mi bližje kakšne druge tematike.
Ld, Stojan
Čestitam za podčrtanko Stojan, lepo si začinil to nedeljsko kosilo.
Ja Pia, glede na situacijo ..., no ja, zdaj je že malo boljše.
Lep dan, Stojan
Katica hvala, bova pa nazdravila iz druge buteljke, bolj optimistične.
Lahko noč,
Stojan
Jelo dostojno suvremenog čovjeka,
začinjeno Covidom! :-)
Čestitke na podčrtanki,
LPI
Komentiranje je zaprto!
Napisal/a: Stojan Knez
Uredniško pregledano.
Ocenjevanje je zaključeno!