Forum

Pritožbe in pripombe

 

TUKAJ JE PROSTOR ZA PRITOŽBE

 

 

Dobrodošli. Ker se pod pesmimi pojavlja nešteto komentarjev, ki niso nič drugega kot pritožbe čez uredniško politiko in delo posameznih urednikov, odpiram tale prostor in izvolite prosim (vsi, ki čutite nujo ali zgolj rahlo potrebo) napisati vse, kar vas teži kar semle, pod pesmimi pa naj bo prostor samo za konstruktivne razprave o tisti določeni pesmi.

 

Začenjam s prestavljenimi komentarji, ki so padli pod naslednjo pesem

 

westre:

Ujetniki virtualnega sveta

Med štirimi stenami
stanovanja,
temnega brloga,
za zaprtimi okni
brez svetlobe
sonca,
daleč
od resničnega sveta,
ujeta,
zasvojena duša.

 

Priklenjena
za računalnik,
pogreznjena
v virtualni svet.

 

Pravljica
lepša od resničnosti,
edina pot do sreče,
zabave,
za zadovoljevanje
svojih potreb.

 

Klik na miško,
pritisk na gumb
in odpre se
tvojim željam
prilagojen svet.

 ........

 

Sledi nekaj komentarjev

.....

UREDNIŠKI KOMENTAR:

Še uredniški komentar. Tole, kar si napisal, westre, so boleča dejstva, že velikokrat slišana, je šele osnova, ki si jo začutil, iz nje bi lahko nastala neka pesem, pesem pa to še ni, vsaj ne kaj dosti vredna.


:)

Morda me bo imel kdo za preveč direktno, morda celo za "kruto", ker tako naravnost povem, ampak uredniško delo je pač tako, da je treba reči bobu bob.

lp, Lidija

 

 westre:

Smem?

Ne vem,kdo ti daje pravico,da z nestrpnimi,žaljivimi,zaničevalnimi komentarji soliš pamet nekaterim članom tega portala.Mogoče misliš,da je tebi,kot eni od urednic vse dovoljeno.A se kdaj vprašaš,kako bi se ti počutila,če bi ti nekdo stalno vsiljeval svoje mnenje,svoj prav in ti zaničeval delo.

In ko berem te tvoje komentarje,polne samovšečnosti,izvišenosti,narcisoidnosti,duha genijalnosti mi pride na misel,misel ki jo je zapisal Vladimir Jerman"Genij nikoli ne spozna sreče navadnega zemljana."


Včasih je res treba reči bobu bob.

Lp Westre

 

 
 < 1 2 3 4

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
10. 01. 2017 ob 21:26

Filia ☺☺☺☺

Zastavica

tomi

Poslano:
21. 04. 2018 ob 07:35

Mogoče bi bilo zanimivo, da bi se menjali uredniki glede na same pisce pesmi. Takšno kroženje bi popestrilo pregled nad nami in dalo bolj živahni odmev na portalu.Ne bi bilo vsaj mislim, napadov na iste urednike, ker bi avtor uvidel, da s svojo žgočo trmo ne more vse izničevati. Lep pozdrav Tomi



Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
21. 04. 2018 ob 09:44
Spremenjeno:
21. 04. 2018 ob 09:54

Tomi, nekatere urednice in uredniki so se že zamenjali. Menim, da so vsi po svojih najboljših močeh opravljali svoje delo in poslanstvo (in naj spomnim, da gre za prostovoljsko - neplačano delo, vsak od nas si mora vzeti svoj prosti čas, da dela na portalu in to zahteva ogromno entuzijazma, organizacije, odpovedi, altruizma itd. - morda je tu skrit odgovor o moški kvoti?) in da je tako tudi z zdajšnjo ekipo. Premalokrat se jim zahvalimo.

Morda bi bolj potrebovali kakega menedžerja ali nekoga, ki bi se posvetil pisanju vlog na evropske razpise ipd. (na državnih ne pridemo zraven), ker nam enostavno zmanjka časa za to - ukvarjamo se s pesmimi na portalu, ker čutimo to kot naše poslanstvo. Ne vemo pa, kako bi bilo, če bi ...

Lp, Ana

Zastavica

 < 1 2 3 4

Komentiranje je zaprto!