Tulipan

Premetavanje besed ni ekspertiza o Arhitekturi. Blebetavček malo izven osišč Vsak premor vzleti vodomec Na ljubljanski obvoznici delam kroge dokler me ne privzdigne. Sedmi ključ Petrolejka stare mame Na okenski polici suha vodenka Koliščarstvo - mostiščarstvo , kar spet ni tisto močvirjenje. Ali je Deblak na rami Ptičica Morda/ . Pri doseganju zamaknjenega stanja je doslednost še kako pomembna! Ob pravilnem zaporedju, prestopiš sam začetek procesa Svet prikotališ iz jame, kjer si se rodil. in Ljudem dodeljuješ jezike, z bobnom uravnavaš rodnost Novorojence kličeš ven Pridi in prihajajo. Zapakirani kot mlinčki za kavo.

paz

srecok

Poslano:
19. 11. 2015 ob 14:42

haj paz

če te kdo razume sem verjetno jaz.

sem imel nazadnje nekaj podobnega v mislih pred časom, ko sem v kukije (polovica konopljine moke, polovica lepih belih cvetekov) nadeval pscilobinske gobice....lepo porcijo, malo po vegansko segrete skupaj s koščki pejotla  in po vrhu namesto limone okrašene s kolobarčki meskalinskega san pedra (dober letnik 15 let star)

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
20. 11. 2015 ob 13:39

Mogoče rabiš še kaj, da bi razumel ...

Zastavica

srecok

Poslano:
20. 11. 2015 ob 14:46

Če bi ti znal brati bi verjetno razumel napisano, ,,če te kdo razume. sem verjetno jaz,,,

Eh poldek, tebi ni pomoči.  V silni potrebi, da bi me probal zabavati se ti izmuzne taka neumnost... eh, poldek, tebi res ni pomoči. :)

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
20. 11. 2015 ob 21:07

res se ti iz srca opravičujem,

paz

se

Zastavica

paz

paz

Poslano:
20. 11. 2015 ob 23:12

srečo paz se res. / uredništvo pa prosim, da ne zastruplja več poezije / in naj ne izdeluje mlinčke za kavo. Srečo ti mi pa povej - komu sem pisal pesem - gre za osebo / naj ti namignem, naj te izognem totalnega poloma, ni o tebi. Morda boš presenečen, in da oseba je tu, in še kje? kdo je Odvovor zahtevam!

Zastavica

srecok

Poslano:
21. 11. 2015 ob 08:59

Haj paz! Paz se tud jaz opravičujem, nikakor nisem tako ošaben, da mi vsaj malo pomislil, da bi kdo pisal pesem zame in namig, da ni o meni mi popolnoma zadostuje. Ps. celo tolaži me :), in nikakor tega ne jemljem kot totalni polom.

Transcedentno mi je bilo stalno luškano, kaj šele psihadelika.

Da bi pa se vseeno lažje razumela in (s)poznala, pa je anonimnost ovira lahko mi pišeš tudi na FB profil, al pa na [email protected], čeprav se poskušam odvaditi družabnih omrežij in sem bolj za osebne stike ali vsaj mobi pogovore. Tudi št. lahko dobiš.

Odgovor boš seveda dobil, če bom znal odgovoriti na vprašanje.

Vprašanje zahtevam

Zastavica

srecok

Poslano:
21. 11. 2015 ob 09:40
Spremenjeno:
21. 11. 2015 ob 10:08

To se ti sprašuješ al kaj,,,no ja vprašanje je tako kompleksno, da bom moral poiskati kakih deset malko bolj brihtnih frendov od mene, čeprav dvomim da bodo našli zadovoljiv odgovor... Me pa zanima zakaj se ti poraja tako vprašanje.. Katera pesem ? Jebeš morda lahko vsaj v sanjah Kaliopo muzo epske poezije, Polihimnijo muzo lirske poezije, predvsem pa Erato muzo erotske poezije.

Po moje pa :

Vsaka pesem jebe poezijo.   Pesem je tvoj otrok, si tudi ti sam in v odnosu z poezijo si v ljubezenskem odnosu in temu lahko vulgarno rečeš tudi jebanje, seksanje, jaz najraje uporabljam izraz dolčkanje (od dol dajat).

No ravno sem opazil da je Evterpe ni več v postelji (saj veš sem ji napisal: Ko se zjutraj zbudiš, vzami metlo v roko in čisto po tihem odleti ), tak da je tudi ta na razpolago za jebanje kje drugje... Ti pa bolj priporočam Kaliopo je tudi muza retorike.

Če je to kar si napisal: ,, kreten! / kaj ti jasno polip, neumn ,, tvoje ime in priimek potem pa je morda le bolje da še nadalje uporabljaš psevdonim paz

Zastavica

srecok

Poslano:
21. 11. 2015 ob 14:50

haj zdaj pa vem več...nič.. kje piše in kaj ima spoštovana kolegica Vesna pri tej najini kontrakonverzaciji... Ti zamerim, tisto o brisanju. Knjiga si zasluži spoštovanje.... enako mnenje imam o Svetem pismu, Kuranu pa tudi o Mein Kampf,  o vsaki knjigi nasploh.

Misliš SD, spolna disfunkcija, no ja s sladkorno pride tudi to, ampak saj obstaja Kamagra gel (toplo priporočam, cenovno dostopno, čeprav ilegalno) če pa si lahko privoščiš pa dobiš na recept in Viagro in cialis, pa še marsikaj drugega... Če pa si dovolj pogumen pa so tu tudi na recept in popolnoma zastonj caverject injekcije,Zdravilo Caverject dajemo z direktno intrakavernozno injekcijo,,,O uporabi te bo podučil tvoj urolog

Ti pa kakor hočeš: al boš še dalje onaniral z mehkim tu na portalu al pa poskusil in probal :)

se opravičujem ostalim bralcem ampak, saj imajo lastno voljo, brati ali pa ne.

mene zabava, je deževen dan in precej dolgčasno je.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

paz
Napisal/a: paz

Pesmi

  • 19. 11. 2015 ob 14:21
  • Prebrano 986 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 207
  • Število ocen: 5

Zastavica