Forum

Kje naj objavim svoje vprašanje

Včeraj sem objavil svoje vprašanje

http://www.pesem.si/a/objava/prikaz/102477/v_katerih_sklonih_so_poudarjeni_samostalniki

ker sem smatral, da je to prava lokacija, vendar sedaj nisem več prepričan v to. Najraje bi prejel odgovor od kakšnega slavista oz. od nekoga, ki slovenski jezik bistevo bolje obvdala od mene - morda je to kdo v vašem uredništvu, zunanji sodelavec, itd., v "najslabšem" primeru pa od nekoga od bralcev tega foruma, zato sem tudi omogočil kometiranje moje objave. Že takoj naslednji dan, to je danes, pa sem ugotovil, da je komentiranje že onemogočeno, odgovora pa nisem prejel.

Tukaj sem nov in žal ne poznam  principa oz. postopkov v takih primerih. Moj osnovni namen je bil, dobiti odgovore na moja jasno zastavljena vprašanja in to je tudi iz prispevka jasno razvidno, ne vem pa, če sem pravilno postopal in na koga sploh bi moral ta vprašanja nasloviti in točno v kateri rubriki objaviti.

Lep pozdrav!

 

Ana Porenta

urednica

Poslano:
27. 02. 2015 ob 22:31

Pozdravljen, bine, komentiranje je zaprto, če se nisi pred branjem prijavil kot član, ampak si bral kot neprijavljen bralec.

Grem prebrat še tvoje vprašanje,

lp, Ana

Zastavica

bine

Poslano:
28. 02. 2015 ob 16:44
Spremenjeno:
02. 03. 2015 ob 23:32

Hvala za pojasnilo, Ana.

Opazil pa sem še, da prijava z uporabniškim imenom ni možna, čeprav je ponujena tudi ta možnost. Prijaviti se je mogoče samo z e-mailom, zato bi bilo najbolje prvo ponujeno možnost pobrisati.

Zelo uporabno bi bilo tudi obvestilo uporabniku, da je njegovo objavo nekdo komentiral: uporabniku bi avtomatsko poslali e-mail.

 

LP

Zastavica

Komentiranje je zaprto!