Forum

Uredništvu in članom

Pred nekaj dnevi sem napisal, da se poslavljam s portala Pesem.si. Ta dan, ko sem to napisal sem bil popolnoma na tleh in nič ni bilo bolje dneve poprej in tudi danes je hudo a ne bi rad obupal. Pesem.si mi veliko pomeni zato imam veliko prošnjo, če obstaja možnost, da bi se lahko vrnil in pisal pesmi še naprej.

Lp, Igor

 

Timy

Poslano:
03. 06. 2014 ob 23:22
Spremenjeno:
04. 06. 2014 ob 17:01

Igor, nisem sicer pooblaščen, vendar ne vem zakaj ne bi bil aktiven član portala. Saj je čisto tvoja odločitev ali boš pisal in objavljal ali pa ne. Kot sem že večkrat omenil, so predvsem tvoji haikuji legendarni in bi jih (vsaj jaz) zelo pogrešal.

Ne poznam tvojega stanja, vendar je včasih treba pogledati kje je odprto kakšno okno, ko stojiš pred zaprtimi vrati. Skoraj vedno se najde rešitev, če si človek le postavlja realne cilje. Nekdo, ki kot ti, s takim občutkom zaznava najfinejše spremembe v naravi in zna to tudi ubesediti, je zagotovo dober človek, zato ti resnično privoščim, da boš imel dovolj moči in se boril naprej.


Vse dobro ti želim in te pozdravljam,

B

Zastavica

igor žuravlev

Poslano:
04. 06. 2014 ob 06:29

Lepo pozdravljen Timy in resnično hvala ti za tvoje prijazne besede. Lepo bodi in vse dobro ti želim.

Igor

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
05. 06. 2014 ob 23:19

Igor, vsak človek ima kdaj temne dneve in se mu zdi, da je vse odveč in zaman. A potem se začne svetlikati, medlo, in takrat vidi, da so stvari, ki mu lajšajo temine in ga porivajo iz globin.

Vse dobro ti želim, radi te beremo,

lp, Ana

Zastavica

igor žuravlev

Poslano:
06. 06. 2014 ob 06:32

Hvala ti Ana, hvala za razumevanje.

Lp, Igor

Zastavica

Komentiranje je zaprto!