Zemljevid dogodka:

Najdi.si

Za podrobnosti klikni zemljevid.

janakolaric
vabi na

NAPIŠI SVOJO MAJNIŠKO DEKLARACIJO!

ki bo 23. 05. 2014 ob 16:38
v kraju Ljubljana, RTV hiša, Tavčarjeva 17

Govori tovarišica Tjaša.
Neodvisna ustvarjalna & intelektualna jedra v Sloveniji smo poklicana oblikovati svojo vizijo življenja, svobode in demokracije - po meri človeka (in ne volilne matematike).
Oglasimo se s svojimi deklaracijami!

------

Salve!

Duh gori v prostoru.

Prešernov trg je včeraj gostil sredino, katere prsi so plale v ponosu in zmagoslavju. Brali so Majniško deklaracijo 2014. Dokument, ki je polnokrvno politično dejanje, je prisotne zedinil v državo v državi. Da je odrešenik za (gospodarsko) depresivno očetnjavo edinole Janez Janša, so srepo vzklikali.

Ker se je enkrat več zgodila ena od mnogoštevilnih oblik uzurpacije (dokument, ki je 1989. prav res užival mandat najširšega publikuma, je ta hip bojda pridobil sestrsko listino, čeravno jo podpisuje politično motivirana manjšina), bržčas velja spregovoriti.

Sodobna pustolovska politika slovenskih oprod kliče po protiuteži. Zakaj ne bi spisali vrste majniških deklaracij? Nato bi jih (kot sestavino manifestacije, ki bi na Prešernovem trgu kulminirala v petek, 23. maja) nalepili na obilje stekla, ki vabi v prostore na Kolodvorski. Javni (televizijski) zavod naj spregovori z glasovi, ki ne kockajo za korita, kot to počno samooklicani gospodarji.

Sredi mrličev in hlapcev smo. Prosim, oglasimo se!

Hasta siempre,

tovarišica Tjaša

 

janakolaric

Poslano:
20. 05. 2014 ob 16:43

Dodatno pojasnilo: ura dogodka še ni znana. Vsekakor bo popoldne do zvečer.

Zastavica

Joakim

Poslano:
22. 05. 2014 ob 11:07
Spremenjeno:
22. 05. 2014 ob 16:10

Bravo!!!!!

No Pasaran!


Lp, Joakim

Zastavica

Komentiranje je zaprto!