Forum

NAROČITE se na revijo MENTOR 2014

Revija mentor

Revija MENTOR, revija za vprašanja literature in mentorstva, bo v letu 2014 praznovala 35 let obstoja. Z bralci in naročniki bomo obeležili ta jubilej in leta aktivnega delovanja z osvežitvijo vizualne podobe in z novimi vsebinami.

Še naprej se bomo trudili za predstavitve literarnih besedil različnih literarnih ustvarjalcev in za komentarje strokovnih selektorjev, objavljali bomo intervjuje z mladimi avtorji, napovedovali izide novih knjig; recenzirali knjige, ki bodo izšle v samozaložništvu, zbornike ljubiteljskih avtorjev, predvsem pa prvence mladih ustvarjalcev. Objavljali bomo razpise za literarno ustvarjanje ter poročali o literarnem dogajanju po vsej Sloveniji. Predstavljali bomo literarne skupine, društva in klube ter posameznike, ki bodo s svojimi literarnimi besedili nagovarjali naše bralce. Z novimi kolumnami sodobnih kulturnih ustvarjalcev bomo spremljali dogajanja tudi na drugih področjih, povezanih z literaturo (filmski festivali, gledališke predstave, koncerti, razstave, ples …), odzivali se bomo tudi na vaše pobude in želje.

V letu 2014 bodo izšle štiri enojne številke (februar, maj, oktober, december) v vsaki bo objavljeno po eno dramsko besedilo za otroške gledališke ustvarjalce; animirali vas bomo s kratkimi stripi na temo branja, obveščali bomo o izdajah zgoščenk kantavtorskih avtorjev in recenzirali njihova besedila, pregledovali bomo sodobno literarno ustvarjalnost po svetu, predstavljali najstniške avtorje in njihove mentorje, objavljali strokovne članke s področja literarne teorije in zgodovine … Še naprej bomo v založništvu JSKD RS in v sodelovanju z revijo Mentor izdajali leposlovne knjige, priročnike, prevodno literaturo in prvence. Za naročnike revije Mentor bodo vse naše publikacije v letu 2014 na voljo z 10% popustom.

Cena posamezne številke bo 6,00 €.

Letna naročnina: 20,00 €

Letna naročnina za dijake, študente, upokojence: 18,00 €

Letna naročnina za udeležence JSKD srečanj, natečajev in izobraževanj v letu 2013 (Roševi dnevi, Urška, V zavetju besede, Mentorjev feferon, Literarna šola, Prevajalnica …): 15,00 €

Vsak naročnik letne naročnine revije Mentor v letu 2014 prejme knjižno darilo iz zbirk Mentorjeva prevajalnica ali Mentorjeva prvenka.

Rok za letno naročnino na revijo Mentor 2014 bo petek, 17. januarja 2014, na e- naslov: [email protected].

Veselimo se sodelovanja z vami še naprej!

Aljoša Harlamov, glavni urednik

Barbara Rigler, samostojna strokovna svetovalka JSKD RS za literarno dejavnost in odgovorna urednica

N A R OČ I L N I C A

za revijo Mentor 2014

(rok za naročilo: 17. 1. 2014)

 

Ime in priimek/

Ustanova:

 

Naslov:

 

GSM/Telefon:

 

E-naslov:

 

 

Naročam se na revijo Mentor (ustrezno obkroži, podčrtaj, dopiši):

a. MENTOR – posamezna številka (februar, maj, oktober, december – PODČRTAJ) (6,00 €)

b. MENTOR - LETNA NAROČNINA (20,00 €)

c. MENTOR - LETNA NAROČNINA za dijake, študente, upokojence (18,00 €)

č. MENTOR - LETNA NAROČNINA za udeležence JSKD srečanj, natečajev in izobraževanj v letu 2013 (Roševi dnevi, Urška, V zavetju besede, Mentorjev feferon, Literarna šola, Prevajalnica, __________________________ PODČRTAJ OZ. DOPIŠI …)(15,00 €)

d. GRATIS, ker _______________________________________________________________

__________________________________________________________________________ (DOPIŠI)

Plačnik naročnine (obkroži):

Sam

ustanova

društvo

Naziv plačnika naročnine:

 

Naslov plačnika naročnine:

 

Poštna številka:

 

Kraj:

 

GSM/Telefon:

 

Ali je plačnik zavezanec za davek na dodano vrednost:

DA

NE

Če je, napišite davčno številko plačnika:

 

 

Plačnik potrjuje plačilo

žig

 

 

 

podpis

 

 

 

 

 

 

 

Komentiranje je zaprto!