Forum

Nagradni literarni natečaj: Ljubezensko pismo


Nagradni literarni natečaj: Ljubezensko pismo http://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=4&id=5433&leto=2
Rok prijave: 20.12.2013 | Komentarji 0

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Mestno knjižnico Izola – Biblioteca civica di Isola, razpisuje literarni natečaj na temo Ljubezensko pismo, in sicer v obdobju od 01.10.-20.12.2013.

 

NAVODILA:

Ljubezensko pismo naj ne bo daljše od dveh tipkanih strani (približno 5000 znakov).

Literarni natečaj je namenjen osebam starejšim od 13 let. Ob vsakem prispevku navedite ime in priimek oziroma vzdevek avtorja. Posameznik lahko pošlje eno ljubezensko pismo, ki še ni bilo objavljeno v drugem mediju. Posameznik soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani http://www.ventilatorbesed.com

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: [email protected] in na [email protected] s pripisom Za literarni natečaj „Ljubezensko pismo“. Če vašega prispevka nikakor ne morete poslati po elektronski pošti, ga lahko pošljete tudi po navadni pošti na naslov: Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc ( "ZA NATEČAJ); Valjavčeva 20, 1000 Ljubljana. Objavili bomo le čitljive prispevke.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 20.12.2013, bomo objavili na naši spletni strani http://www.ventilatorbesed.com.

 

 

 

 

NAGRADE:

Najboljše tri izdelke po mnenju komisije bomo nagradili s knjižnimi novitetami. Prva dva nagrajenca prejmeta knjigi Mestne knjižnice Izola – Biblioteca civica di Isola,, tretji nagrajenec pa prejme knjigo Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimire Rejc.

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na http://www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na [email protected] in [email protected], da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Mestno knjižnico Izola – Biblioteca civica di Isola.

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

Komentiranje je zaprto!