pederska

da sem sproščen

si mi rekel ko sem se smejal

tvojim slabim šalam

in da imam napete mišice

ko sem se zadrževal 

da te ne odrinem

iz moje bližine

vztrajal sem tam

se smejal 

za  hrbtom sem ti

fanta za roko držal


srecok

pi - irena p.

Poslano:
29. 09. 2013 ob 21:16

Čakam, da kdo kaj reče, pa so vsi tiho. Razmišljam o pravilih....ne sme biti žaljivo....ali je naslov žaljiv? Ali je vsebina preskromna? Ali pa moteča? Ali ...? Drugačno pač.

Mene je nasmejalo, pa če provociraš al pa ne! Nasmeh tudi nekaj šteje. :)

lp

Pi

Zastavica

srecok

Poslano:
29. 09. 2013 ob 22:35
Spremenjeno:
30. 09. 2013 ob 16:27

zakaj žaljivo kar nekaj jih poznam ki imajo raje izraz peder za sebe kot gay. svojo majhnost pa so tisti dušebrižniki pokazali z ocenami, vsaj obrazložli bi jih lahko. mene ne moti.  je pa iz resničnega življenja, če pa mojega, pa nikogar ne briga. 

in pa, ja seveda provociram, kaj ni vse kar je napisano provokacija za možgane, za srce, in pa seveda provokacija za ne vem kake vse sorte čistunov in slovenceljnov.

hvala za nasmeh. vsak nasmeh je v prvi vrsti darilo sebi in drugim.

Zastavica

÷

÷

Poslano:
30. 09. 2013 ob 09:38
Spremenjeno:
30. 09. 2013 ob 19:27

jaz jo ne zmorem brati kot provokacijo (ali izključno, sploh majhnosti, ničevosti, kot je provokacija ne smem vpletati v moj duhovni napor pri iskanju besed, jezika, stika ... toliko o tem).

pesem ima udomušno noto že sama po sebi. ni potrebe še avtorja privijat v to. Berem pa jo kot; življenje zmeraj najde pot, oziroma ljubezen je enačba, ki je ne znamo racionalizirati, zato deluje nad nami, dokler ji ne bomo resnično prisluhnili. srce ne provocira, srce je milina, želi si kvečjemu topline, da ustvari zanko do nas, da nas pogreje.

morda bi poiskal bolj razpovedno "melodijo".

moje ocene bi bile najraši vedno 5. ali pa 3.99 - kar je v meni že pogled do 5, torej. jaz mislim da je samo telo pesmi dobilo ocene, in ne pomenijo toliko, koliko zna kdo zavihat nos. mislim, da tu vemo (čeprav sem zdaj še sam v bazenu popra), da je ljubezen za vse in je Ljubezen: Jupi, rećem ob tej pesmi. sreči stati na poti. zakaj le. aja, lahko zaboli ... no naj povem, da tudi ljubezen samo močno boli, ko jo prekladamo iz rok v žepe v glave, a mesta si ne dovolimo ... za mislit naprej

dobra je srečo, malo bi ji jezik še izbral, do res jasne drže ;)

lp

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

srecok
Napisal/a: srecok

Pesmi

  • 29. 09. 2013 ob 18:10
  • Prebrano 1062 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 129.48
  • Število ocen: 9

Zastavica