Forum

NAVDIHI (URŠKA 2012)

 

Ugledališčena poezija in proza pod skupnim naslovom avtorskega projekta NAVDIHI, v režiji Miša Mićića, bo znova v dvorani Javnega sklada za kulturne dejavnosti RS, Skladovnica, na Beethovnovi ulici 5 v Ljubljani, v sredo, 8. maja ob 19h. 

Projekt je nastal kot predstavitev nagrajene poezije in proze na festivalu URŠKA 2012 (avtorji proze in poezije: Anja Mugerli, Neža Prah, Andrej Tomažin, Iztok Vrenčur, Barbara Žvirc), ki bo potekal pod okriljem Festivala mladinskih, gledaliških, lutkovnih & rock skupin Slovenije Vizije 2013. Festival Vizije 2013 poteka v Novi Gorici med 10. in 12. majem.

Nastopajoči: Jasmina Bejtovič, Lenka Blejec, David Čeh, Nina Igrutinovič, Rok Pirnat, Nika Vidic. Avtorji in izvajalci songov: Matalaja. Produkcija: Šentjakobsko gledališče Ljubljana in Javni sklad RS za kulturne dejavnosti. 

Priporočam! Prost vstop, le pravočasno pridite : )

 

Marko Skok - Mezopotamsky

Poslano:
01. 02. 2014 ob 15:50
Spremenjeno:
01. 02. 2014 ob 15:52

V nedeljo, 9. februarja, dan po Prešernovem dnevu, slovenskem kulturnem prazniku, ne zamudite ugledališčene poezije s skupnim naslovom NAVDIHI, ki bo tokrat na odru Šentjakobskega gledališča. S pričetkom  ob 19h.

VABLJENI! VSTOP PROST!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!