Forum

Literarni ustvarjalci, prijavite se na natečaj Poezija 2013


Šolarji, dijaki, študenti, zaposleni, upokojenci - literarni ustvarjalci in zlasti anonimni pisci, ki svojih del še niste objavili in predstavili javnosti, ste vabljeni da to storite zdaj. Društvo prijateljev mladine Beltinci vas vabi, da sodelujete na literarnem natečaju in jim pošljete svojo najljubšo pesem.

DPM Beltinci razpisuje literarni natečaj v treh kategorijah, in sicer za osnovnošolce do 7. razreda (kategorija A), osnovnošolce od 7. razreda naprej in dijake (kategorija B), ter študente in vse mlade po srcu - zaposleni, upokojenci... (kategorija C).

Avtorji pesniških besedil vabijo, da pošljejo eno pesem, označeno s šifro, v word priponki, dodajte pa še drugo word priponko, v kateri navedite šifro, ime in priimek, točen naslov ter kategorijo.

Pesem pošljite na elektronski naslov [email protected]do vključno 22.4.2013. Strokovno komisijo bodo sestavljali Lučka Zorko, Robert Titan Felix in Denis Škofič. Zmagovalec v C kategoriji bo prejel 50 €, zmagovalca v A in B kategoriji pa praktični nagradi. DPM-jevci bodo posredovali 20 centov za vsako poslano pesem posameznega avtorja Društvu za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom, Animal Angels. Natečaj je obenem tudi dobrodelni.


http://www.pomurec.com/vsebina/15722/Literarni_ustvarjalci,_prijavite_se_na_natecaj_Poezija_2013

 

 

Komentiranje je zaprto!