So, how's been going?

Father   .  .  .

Words fail me.

 

 

Tell me about it.

  .  .  .   Son.

Jupiter! Silvana Orel Kos

÷

÷

Poslano:
31. 03. 2013 ob 09:52
Spremenjeno:
31. 03. 2013 ob 12:45

it has been like in a cirkus ... people on stage not knowing the part of the world they perform in. is this even relavant? but ofcourse it ___!  jaz dam 90 od 90 procentov ;)

presežena tišina v prvo. resnica je vedno ob tvoji strani. kje pa si ti?

pesem, ki ponazarja čas odtujenosti človeka samim s seboj. večna človeška lastnost, ki jo primerki ohranjajo v bazenu kolektivnega prenašanja simptomov izgubljenosti. biti prisoten v tem scenariju ... ni absurd, ne idiotizem, strah, nemoć zaupanja ... ni. Bolečina, žalost je. trpljenje, ker empatija je izmišljotina. čuti zares!

bodi življenja vreden, ne le ropot, ki ga nakazuje,

spoznanje pa se počasi toči, pogovor je vseeno isti medij. za kaj - to si pa sami narišemo :)

lp - sem malo komentiral, ker izpada, da če ... se nihče ne zna dotakniti. kaj bi reklo življenje na take delavce. Odpuščeni ste, ampak ne - ker ve, da se bo potem našel nekdo kot jaz , ki bi razporedil roke po svetu drugače. kdor bi se vrnil iz amazonije, bi dobil motiko, ko bi znal rediti solato  bi lahko odprl usta ... pisanje je še daleč.

kako si upaš, če ne veš?

Zastavica

Jupiter! Silvana Orel Kos

Poslano:
31. 03. 2013 ob 12:31

Jure, hvaležna sem ti, da je ta majcena pesem prinesla tvoje razmišljanje o bolečini. To je pesem o bolečini pod prikladno prefabricirano metaforiko. Lahko se ob njej nasmehneš, ampak tak nasmeh se ti zacmoka v stisnjenem grlu ... A si upaš bolečino izdaviti, direkt. Lp, J!

Zastavica

÷

÷

Poslano:
31. 03. 2013 ob 12:38
Spremenjeno:
31. 03. 2013 ob 12:45

upam

v svet, kjer življenje sebe laže si me dal ... Oče moj. Ni lahko. Your words is what people fail. še dobro, da govorijo le ljudje - sicer ne bi izvedel kaj pomeni prijatelj, le bedak. to je trik a ne oče, da vsak dobi kar ga uskladi? zakaj v čas, ko moram sklad razumeti bolj kot sami? oče tvoja moč, ki si mi jo dal je kruta. ne želim je, a brez nje bi umrl. tvoj sem

hvala vseeno oče. iz obeh smeri se pogovarjava. Jaz sem! in bom

in ti si.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

Jupiter! Silvana Orel Kos
Napisal/a: Jupiter! Silvana Orel Kos

Pesmi

  • 30. 03. 2013 ob 17:15
  • Prebrano 734 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 338.5
  • Število ocen: 8

Zastavica