Forum

VV kot virtualni večeri

Lepo pozdravljeni, vsi,

se mi je zazdelo, da bi morda kdo želel o novosti, s katero smo pričeli letos (2013, za poznejše čase smiley), kaj poklepetati, predlagati, vprašati ...  Gre za vse tiste reči, ki se sicer v živo dogajajo pred in po srečanjih in so povezane z dogodki, ki se bodo / so se / bi se morali / se ne bi smeli ... dogoditi.

Seveda bi tudi jaz rada nekaj povedala wink Idejo sva stuhtala z Gregorjem, saj sva velikokrat pri napovedi večerov in prireditev prebrala odzive, kot so: kako si želim biti zraven, pa je predaleč ... ne morem priti, ker nimam prevoza ... Gregorju se je tudi zazdelo, da bo forum ravno pravšnji prostor za virtualne večere. In ko sva to predstavila na uredniškem sestanku, smo se skupaj odločili, da je zadeva zrela za uresničitev.

In tako sem povabila Milana Novaka, ki ga že poznam iz raznih večerov, pesem.si srečanj, nastopov ... kot človeka, ki se ne boji novosti in je bil za stvar - in - tako, začenja se blush, prav kmalu.

 

 

÷

÷

Poslano:
24. 01. 2013 ob 18:16
Spremenjeno:
24. 01. 2013 ob 18:18

ali bo tudi audio, video ... :)

wav

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
24. 01. 2013 ob 18:54
Spremenjeno:
24. 01. 2013 ob 21:25

Če ima kdo kak posnetek, ga bomo z veseljem vključili / linkali / pripeli. Ja, razmišljamo tudi v tej smeri - morali pa bi npr. preverit, če imajo vsi kako video možnost (kot MSN), da bi bilo to dostopno večini - za začetek se mi zdi, da bo takole na forumu in prek tipk kar OK. Seveda z različnimi skoki na različne povezave ;-)

 

Zastavica

Komentiranje je zaprto!