Forum

DAN ZMAGE

Druga svetovna vojna je bila prizorišče spopada med silami teme in svetlobe. Vemo kdo je hotel uveljaviti vladavino rasizma. Ves naš razvoj poteka od ene vojne do druge vojne, z vmesnimi oddihi, ki jim pravimo MIR. Bolj kot nikoli doslej se "mogočneži" zavedajo, da v morebitni 3 svetovni vojni zmagovalca ne bi bilo. Zato je dobro, da se spominjamo DNEVA ZMAGE, nemara se nam prvič v zgodovini te civilizacije posreči ohraniti MIR, čeprav se po svetu uprizarjajo vojaške parade.

Ironija vsega pa je, da se v čast padlim žrtvam strelja s kanoni in puškami s katerimi so bili pokončani.

 

DUSANN

Poslano:
10. 05. 2012 ob 11:00
Spremenjeno:
13. 05. 2012 ob 13:58

Jaz bi pa takole rekel Svit. Druga svetovna vojna je bila spopad dveh sil, ki so jo sprožili sociopati ( Psihopati vodijo svet - Košiček). Sprožili so tri eksperimenta: komunizem, fašizem in nacizem, ki so jih tudi finančno podpirali. Vojno vedno sprožijo temne sile. Pravzaprav zloben, neosveščen človek.Na obeh straneh so bili v večini "dobri ljudje", ki v vojni podivjajo, ko zatrte strasti vsekajo ven. Tretja vojna poteka potihem: z zastrupljanjem hrane in okolja, s posiljevanjem z instant demokracijo in podobno, z demagogogijo politikov, z medijskih poneumljanjem in pranjem možganov v šolah, s kulturnim cinizmom in sarkazmom.  Oboroženi spopadi se selijo na "nerazvita področja", zahodni človek pa postaja vse bolj otopel in prazen, vzhodna Evropa brez hrbtenice, brez lastnih misli, vernik instant idej in hiper -potrošnje, odmaknjen od duha in sočloveka in racionalizira -  samo še blebeta, kolovodje pa si manejo roke, kot je to počel Edward Bernays (oče zahodnjaškega potrošništva) po obdobju ameriške prve velike gospodarske krize. Ljudem je dal delo in strupe - oni pa so ga častili po božje, ga malikovali - ne da bi vedeli - čeprav se je skrival v ozadju političnih iger.

 

Lp, DUSANN

Zastavica

Svit

Poslano:
10. 05. 2012 ob 12:00
Spremenjeno:
10. 05. 2012 ob 12:02

Sedanja civilizacija propada. Sile materializma se zavedajo, da je to tudi grožnja njihovi dominaciji, zato so napeli vse moči, da bi ljudi priklenili s strahovi, z "blagostanjem" z negotovostjo. Nič novega, vse to opažam, a se ne vznemirjam, nisem vpet v ta valovanja, moje delo je, da sem v ravnotežju, samo to me zanima, to pomeni, da sem soljudem, ki jih tarejo te in one skrbi v oporo, kajti navsezadnje se mora vsak posebej otresti preglavic. Toda pomembno je magnetizirati občutek SKUPNOSTI kar nenazadnje ljudje smo in rabimo.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!