Forum

Nagajiv kurzor

Kar nekajkrat se mi zgodi, oz. dogaja, da pesem ocenim s 5 oz. s precej "matrarije" ga pripeljem do konca, pesem dam seveda tudi v izbor in kaj napišem. Ker se rada vračam k pesmim, ki so se me dotaknile, vidim, da je kurzor "zlezel" nižje in obstal nekje na sredini (takrat me kar malo stisne pri srcu, ker pesmi nisem namenila takšne ocene) ali pa malo nižje kot sem ga pripeljala:). Ali se to tudi drugim dogaja ali pa le tistim, ki to opazimo, morda ga pa premalo časa "držimo" in zato pobegne. Mu bo treba nadet lisice:))).

lp, ajda

 

 

Y

Y

Poslano:
01. 04. 2012 ob 16:33

Ajda,

meni se to nikoli ni dogajalo, sem pa zasledil že pri večih članih omembo tega problema. Morda bi pomagalo nekaj informacij s tvoje strani:

- Operacijski sistem (Windows XP, Windows 7, Linux , Windows 95, .. ?)

- Brskalnik in verzija (Internet Explorer 7/8.., Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, ..)

- Povezava na internet (optika/DSL/klicni dostop) in če veš hitrost (128 kB, 1Mb, 10 Mb ..)

Vem da ni enostavno vse to preveriti, je pa možno, da drsnik 'sporoča' oceno sproti in v primeru slabe povezave s tem nekoliko 'zamuja' - to vesta pa natančno Gregor in Sigi, ki sta to sprogramirala.

Morda bi bilo fino dodati še enostavno polje za izbiro 'klasičnih' ocen 1-2-3-4-5 ?

lp, Matjaž

Zastavica

ajda

Poslano:
01. 04. 2012 ob 18:55

Pozdrav,

imam win7, explorer, dostop mislim da dsl, glede hitrosti zdajle ne vem, kje bi iskala podatke, so mi pa siolovci to tudi porihtali, zato menim, da tu ne bi smel biti problem.

Se bom morala navaditi in takrat ko bodo ocene višje, oz. najvišje, da še enkrat odprem pesem in preverim, ni druge:).

lp, ajda

 

Zastavica

Komentiranje je zaprto!