Forum

Aleksandra Kocmut v oddaji celovškega radia

Pozdravljeni, povabilo k poslušanju velja za tiste, ki jih zanima delo in snovanje naše urednice Kerstin. Nastopila je v oddaji Literarni razgledi - Pogled k vam, na celovškem radiu Agora. Z njo se je pogovarjala urednica Jerneja Jezernik.

In še povezava na oddajo (kliknite).

Prijetno poslušanje,

Ana

 

 

ius

ius

Poslano:
13. 03. 2012 ob 14:17
Spremenjeno:
13. 03. 2012 ob 14:19

Sem poslušal. Dobro je povedala kar nekaj resnic okoli tega, ko naprimer sodelujemo s svojim delom kje..To se bo dogajalo, dokler bomo voljni na tak način pošiljat svoje stvaritve. Okoli stimulacije bi se dalo razpredat, pa saj je Aleksandra to povedala, je pa vprašanje, če je to slišalo pravo uho, da bi se nato kaj spremenilo.

Lp Ius

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
13. 03. 2012 ob 14:21

Hvala, Ius,

moram reči, da je to, kar se mi je zgodilo na pliberškem natečaju, doslej zame izjema, ne pravilo (k sreči), da imam sicer povsem drugačne izkušnje. Slišala sem, da so lanski natečaj številni naši ustvarjalci po dogovoru bojkotirali - domnevam, da v veliki meri prav zaradi tega šlampastega in žaljivega odnosa - no, jaz sem ga tudi, čeprav za dogovor nisem vedela. :) Tako da - ena šola je marsikomu očitno dovolj, in prav je tako. Tako se pač ne dela.

Lepe predpomladne dni,

Kerstin

Zastavica

Komentiranje je zaprto!