Forum

Opcija - Spremljaj

Uf jaz se še kar lovim v tej novi podobi pesem.si :) Zanima me kaj pomeni ta opcija Spremljaj pri vsaki pesmi, oz. avtorju? In kako ocenjujem? Samo tisti krogec premikam sem ter tja in ko se ustavim, to je moja ocena, al kako? Ali je še kje kakšen ok, shrani al kaj? Gledam, gledam pa ne vidim :) Aha še status objave mi ni jasen? Objavljeno, neobjavljeno, ne razumem? Če je pesem, ki jo objavim bila že kdaj kje objavljena? Pa še tlele moram to izbrati, ojoj res ne štekam. Mogoče ste tudi drugi spraševali glede tega že prej, pa mi sam namignite kje naj gledam, da ne pišete še enkrat kar je že napisano. :)

Hvala!

lep sončen dan,

Neda

 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
03. 03. 2012 ob 15:49
Spremenjeno:
05. 03. 2012 ob 03:30

Pozdravljena, Neda,

1. SPREMLJAJ pomeni, da boš dobivala obvestila, ko bo kdo kaj komentiral pri tisti pesmi (ali forumski temi), kjer si kliknila na gumbek SPREMLJAJ.

2. Ocenjuješ tako, da premikaš krogec po črti, ja. Ko ga izpustiš (z miško), je to ocena, brez kakega dodatnega OK ali SHRANI. To je to. Lahko ga tudi popraviš, ker se ti lahko zgodi, da ti krogec prehitro "uide". Ga pač znova potegneš v "pravo smer". :)

3. STATUS OBJAVE ti določiš. Če izbereš objavljena, bo pesem objavljena, tako kot je bilo v starem sistemu. Če izbereš neobjavljena, boš pesem videla samo ti, člani pa ne, torej ne bo ocenjena in ne komentirana. Če izbereš v obdelavi, jo vidimo vsi in ti jo pomagamo dodelati. :)

Sicer pa - najhitreje se boš navadila in "priučila", če se boš kar lotila. :) Kar pogumno.

Lep pozdrav,

Kerstin

Zastavica

modricvet

Poslano:
04. 03. 2012 ob 09:36

Ravno sem poskusila dati "v obdelavi" en aforizem, pa se je na desni strani s podatki o objavi pojavil napis: "Objavo lahko vidite samo vi".

???

LP, mcv

Zastavica

Žiga Stopinšek - Sigi

skrbnik

Poslano:
04. 03. 2012 ob 13:42
Spremenjeno:
05. 03. 2012 ob 03:30

Na žalost še funkcionalnosti nismo implementirali do konca. Druge prioritete in hrošči so nam vzeli večino časa.

Ko bo stvar končana, boste vsi obveščeni.

Hvala za razumevanje,

Žiga S.

Zastavica

Neda

Poslano:
05. 03. 2012 ob 20:45
Spremenjeno:
05. 03. 2012 ob 20:49

Ok hvala! Jaz sem šele zdaj opazila te odgovore, ker sem gledala pod rubriko "Sprašuj in predlagaj", ker mislim, da sem tam pustila sporočilo. Pa sem se še čudila, da kam je zginilo moje vprašanje :) joj al' se bom jaz lovila tlele ...

aha še nekaj! Ali obstaja kje kakšna opcija da jo kliknem in da dobivam opomnike po mailu, ko mi kdo kaj odgovori? Kot npr. na fb. :)

Hvala za potrpežljivost!

lp, Neda

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
05. 03. 2012 ob 21:45

Hoj, Neda,

tvoje vprašanje sem prenesla v to rubriko, ker se prav tu zbirajo podobna vprašanja - poglej po rubriki še druge teme, mogoče najdeš še kak koristen napotek.

Mislim, da se obveščanje na mejl ne da izvesti (vsaj ne še), imaš pa, ko se prijaviš na portal, pod svojo sličico ikono lista in ob njej številko, ki pomeni, koliko novih sporočil (odzivov na teme/komentarje/pesmi, ki si jih objavila), imaš. Ko klikneš na ikono, se ti izpiše, kdo je kaj komentiral - in spet klikneš na posamezno vrstico (obvestilo) in te vrže direktno tja. Torej, če bi zdaj, ko si prišla na portal, storila tako, bi te vrglo direktno sem, ne da bi morala iskati, kam je "izginilo" tvoje vprašanje. :))

Če pa neki temi ne želiš več slediti in nočeš več dobivati tistih sporočil ob ikonici lista, pa v temi ali ob pesmi klikneš na Ne spremljaj, pa je. :)

Upam, da sem pomagala,

lp,

Kerstin

Zastavica

Neda

Poslano:
06. 03. 2012 ob 22:52

ooooo..... to pa je fajn! Super, hvala Kerstin. Ma res je, nisem bila pozorna na tisto ikono. Zanimivo! Zdaj mal več vem. :)

lp, Neda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!