Forum

Trošenje energije

Nisem hotela packati tam pod gnujevo pesmijo Ogenj. Bila sem šokirana, ko sem prebrala Dušanova komentarja. Najbolj me je zbodlo napisano, da so ga drugi opozorili. Aja? Očitno do obisti poznajo tvojo poezijo in poezijo drugih, da so lahko v to tako prepričani in da celo upajo to napisati in v tebi prebuditi misel, da gre za plagiat. Dušan, pišeš čudovito poezijo, ne pretiravam, zelo zelo kvalitetno in to sigurno ni samo moje mnenje. Je pa žalostno, da se pustiš sprovocirati in potem pride do takšnega pisanja kot je pod gnujevo pesmijo. Le zakaj tisti, ki so to napisali, nimajo jajc in jasno in glasno napišejo, kje vidijo plagiat, zakaj se skrivajo za tabo. Vedo, da si ranljiv, da napišeš o sebi veliko, morda tudi preveč osebnih stvari in potem to izrabljajo. Rekla ti bom le toliko, ignoriraj provokatorje in jih steraj v qrac!!!! Kradejo ti energijo, kot da bi hoteli, da ne pišeš, ker so ti nevoščljivi in uživajo v tem, verjami.  Sori za to izrazoslovje, a žal, drugače ne gre, pa še rekla bom: pa pi***,devil le kaj te je napeljalo na takšno pisanje. Aja, ko smo že pri naslovih, pa menda nisi bil tudi prizadet, ko sem jaz napisala titlico in v njej uporabila tvoje naslove? (ali pa ti je kdo namignil?)Če si bil povej, pa jo bo uredništvo odstranilo, no problem.

lp, ajda

 

 
 < 1 2

aco ferenc

Poslano:
09. 02. 2012 ob 19:14
Spremenjeno:
14. 02. 2012 ob 20:18

Gnu ...če sem vse dal vsem  v mojem videnju in čutenju ni klevetanje.Obenem sem se oprostil za zmoto v afektu, ki sem jo razložil v podrobnostnih točkah.

Sedaj oba boli!

... je to bolj sprejemljivo kot oprost in sprava.??

komu je bolj oprostljivo ... bedaku v zmoti ali modrecu v zameri??

 

lp

aco

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
09. 02. 2012 ob 21:39
Spremenjeno:
10. 02. 2012 ob 06:31

Dušan, in vsi: zdaj imam pa dovolj teh predalčkanj, obsodb, užaloščenosti, besnosti in metanja blatnih kep v face. Hej, ljudje, pa mi smo tu zaradi pesmi!

Če se ti, Dušan, zdi, da je katerakoli tvoja pesem plagiirana v omenjeni pesmi, nam boš morda ti postregel s podatki? Samo to bi radi, se trudimo po najboljših močeh (ki jim ti mirno lepiš raznorazne neprijetne oznake), da bi razrešili ta primer. 

Hočem konkretno in ne teh dolgih retoričnih floskul. OK?

Jajca imam v hladilniku.

Lepi obrazložitvi od Ane si dodatek pustil na napačnem mestu.

Lp, Ana

Zastavica

aco ferenc

Poslano:
09. 02. 2012 ob 21:48
Spremenjeno:
09. 02. 2012 ob 21:48

Ana, jaz sem kriv, ker sem prenagel, to se je v teh treh letih že nekjakrat pokazalo, priznam ... tudi razložil sem, kako je do tega prišlo ...  na koncu  sem se tudi oprostil.

Bilo je javno, vse odprto   izečeno, izpovedano ... zgrešeno ali ne nima več smisla razpravljati, dokazali ste mi da ni plagiat, to sprejemam in gremo naprej.

lp aco

Zastavica

 < 1 2

Komentiranje je zaprto!