Forum

Revija Apokalipsa razpisuje 14. MEDNARODNI NATEČAJ ZA NAJBOLJŠI HAIKU

 

Revija Apokalipsa razpisuje

14. MEDNARODNI NATEČAJ ZA NAJBOLJŠI HAIKU

 

Pošljete lahko največ šest neobjavljenih haikujev. Izbira te »najčistejše, najkrajše in najbolj poetične« pesniške oblike ne bo omejena z metriko 5-7-5 ali s kako posebno tematiko.

Predvidenih je več praktičnih nagrad, najboljši haikuji pa bodo objavljeni v septembrski številki revije Apokalipsa v letu 2012. O rezultatih natečaja bodo nagrajeni avtorji osebno in javno obveščeni. Prispele haikuje bo ovrednotila mednarodna žirija v sestavi: Edin Saračević, Silva Trstenjak in Alenka Zorman.

Haikuje pošljite v štirih izvodih, označenih s šifro, najkasneje do 15. marca 2012 na naslov REVIJA APOKALIPSA, Ul. Lili Novy 25, 1000 Ljubljana s pripisom Za haiku natečaj. Pošiljka naj vsebuje tudi zapečateno, s šifro označeno kuverto s podatki o avtorju (ime in priimek, naslov, spletni naslov ali elektronsko pošto, telefon, poklic, starost). V primeru pošiljke na elektronski naslov: [email protected], pa pošljite dve ločeni priponki označeni z šifro – v eni naj bodo haikuji, v drugi pa podatki.

 

Rezultati 13. Haiku natečaja so objavljeni v reviji Apokalipsa št. 153-154, ki jo lahko dobite na uredništvu KUD Apokalipsa (Ulica Lili Novy 25, 1000 Ljubljana) ali vam jo pošljemo na vaš naslov (redna cena je 12 EVR).

 

Komentiranje je zaprto!