Forum

ne znajdem se najbolj...

Pozdravljeni!

Nekaj dni sem bila na dopustu in po povratku videla novi portal, na katerem se pa ne znajdem. Verjetno se bom morala malo poglobiti, za začetek pa me zanima, zakaj na koncu tem na forumu piše: komentiranje je zaprto? Vem, da ste vložili ogromen trud v prenovo portala, a mislim da bom kar nekaj časa potrebovala, da mi bo "domač" tako, kot prejšnji. 

Ali sem edina, ki se ne znajdem? 

 

Lp Miša

 

coprnica z barja

Poslano:
14. 06. 2011 ob 11:03

nisi, Miša, sama sem surfala po tej strani, ki je tudi mene presenetila (pa na v najbolj pozitivnem smislu, a upam, da je drugim zelo všeč), da bi našla stik z uredništvom, ki je bil prej tako zelo enostaven, zdaj pa...

 

no ja, jaz sem verjetno za tole že malo prestara wink.

 

lp Teja (CZB)

Zastavica

Mima

Poslano:
14. 06. 2011 ob 11:58

Teja, no zdaj mi je malo lažje!  Ne vem, nekako me ne vleče več sem, kot me je prej sad. Če sem čisto iskrena (pa brez zamere tistim, ki so se res trudili okrog prenove portala), mi je prejšnja verzija bila bolj všeč in bolj pregledna. A verjetno je vse stvar navade. Zato upam, da bom s časom spremenila mnenje.

Lp Miša

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
14. 06. 2011 ob 12:11

Ker smo zelo pohteli z obljubljeno obnovo so nekatere stvari trenutno še nekoliko manj pregledne vendar delamo na tem.

Sicer pa so konkretne težave s katerimi se srečujete za nas dragocen podatek.

Tehnične težave lahko prijavite z gumbom Prijavi hrošča.

Težave s tem, da se na strani ne znajdete pa lahko opišete v forumu Novi Pesem.si ali pošljete zasebno sporočilo meni ali sigiju

 

 

Zastavica

Mima

Poslano:
14. 06. 2011 ob 22:37

Hvala za razlago! Osebno menim, da bi portal moral biti kar se da enostaven, da čim manj časa izgubljamo za iskanja. Ne vem, mogoče me bo kdo "napadel", samo ko sem se prvič registrirala na Pesem.si (stara verzija) sem se znašla zelo hitro. Tu pa skoz nekaj iščem, na koncu pa (ker velikokrat nimam veliko časa, rada pa pogledam gor) mi zmanjka časa in volje in ne naredim ničesar. 

No, seveda pa moramo biti za napredek, zato se ne ozirajte dosti na moje besede - končno, vsi ne moremo misliti enako. Kljub temu pa iskreno priznavam, da mi je stara Pesem.si bila veliko bližja in enostavnejša.

Lp Miša

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
15. 06. 2011 ob 07:49

Moje vodilo je, da mora bit spetna stran dostopna in preprosta za uporabo za vse. Zato cenim pripombe na to temo, še posebno, če so zelo konkretne.

Trenutno delam na tem in ko bo urejeno verjamem, da bo stran še bolj preprosta za uporabo, kot je bila prejšnja.

LP, G.

Zastavica

Mima

Poslano:
15. 06. 2011 ob 21:03

Hvala, Gregor! Mislim, da se bom počasi navadila tudi na novo Pesem.si. Le malo časa in dobre volje potrebujem. Čestitam vsem, ki ste delali na prenovi portala, ne dvomim, da bo nam s časom tudi ta čisto "domač".

Lp Miša

Zastavica

coprnica z barja

Poslano:
26. 07. 2011 ob 07:51

po dolgem času spet dobro jutro vsem pesem.sijevcem. Na uho predvsem Gregorju wink, moje junijsko in julijsko potovanje je bilo potepanje po Indiji (od moževih sorodnikov, do znamenitosti, templjev...)

Težave, težave, težave...

danes sem, polna elana in entuziazma, odprla portal, da bi spet kaj napisala, pa ne najdem rubrike za novo pesem.

ja, Miša, prej je bilo vse takooo preprosto, in kot sem že rekla, najbrž sem malo stara za novosti, pa rabim več časa, da se adaptiram. Skratka - kako že zdaj objavim novo pesem???blush

 

pa lep dan vsem

Teja (CZB)

Zastavica

Komentiranje je zaprto!