Forum

Komentar pesmi

Morda sem spregledala, če je že kdo govoril o tej temi, šele danes mi je uspela prijava na portal, juhuuu:)). Zanima me, ali bo avtor videl, če bo kdo komentiral njegovo pesem in komentator odgovor npr. Bi bilo pa dobro, da bi bile zadnje objave vidne. Verjetno v tej smeri že delate, mi pa hočemo vse naenkrat:)). lp, ajda
 

ajda

Poslano:
09. 06. 2011 ob 21:17

Aha, že vidim, da dobiš obvestilo, če kaj pokomentiraš. Zato je komentar v prvem postu, kar se tiče tega, brezpredmeten. Bomo kar sami videli, kaj je možno in kaj ni, ko bomo kaj napisali, pokomentirali:).

lp, ajda

 

Zastavica

ajda

Poslano:
11. 06. 2011 ob 09:12

Počasi bo vse kristalno jasno:). Pesem, kateri želiš "slediti" oz. jo spremljati v komentarjih, lepo označiš SPREMLJAJ in obvestilo dobiš kot sporočilo. Fajn! Enako je, če pokomentiraš ti, se ti pokaže ikonca. Bi pa bilo seveda tudi dobro, da so zadnji komentarji vidni na naslovni strani, ker se zgodi, da vsake pesmi pa ne utegneš (ali karkoli že), prebrati in potem ti bodo komentarji "pobegnili". Za tiste, ki radi spremljajo tudi ta dogajanja pa se priskledimo, bi bilo dobro. Če načenjam to temo kot že napisano, sori sori, Sigi:).

 

lp, ajda

 

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
13. 06. 2011 ob 09:07

Živjo Ajda!

Nekaj takega bomo dejansko uvedli. Npr. zadnje komentirano, ali nekaj podobnega.

LP, Gregor

Zastavica

ajda

Poslano:
13. 06. 2011 ob 16:07

Hvala za odgovor. Verjetno ne bo samo ena objava, kar se skriva v "nekaj podobnega"wink

lp, ajda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!