Forum

srčna kultura, spominčica ...

Je to srčna kultura ? avtor spominčica

ja, tako je s tem, piše, piše, če ne piše, si pa tega zelo želi, pa mu nekako ne gre ;)
Lepo je, da si to izrazila v objavljeni "misli" in da svoje prizadetosti nisi pokazala z jeznim komentiranjem. Veš, takih gostov imamo na portalu nekaj, zelo so vztrajni, mene moj ocenjevalec spremlja že leta in kar ustrašim se, da se mu ni kaj zgodilo, če me slučajno kdaj "pozabo" zakoličiti ;)

Ne sekiraj se spominčica, saj ne zbije dosti povprečja ostalih ocen.

LP, Lidija
 

DUSANN

Poslano:
04. 06. 2011 ob 22:11

Jaz ne dajem cvekov, samo odlične, kadar se mi zdi, da je pesem dobra in jo dam v izbor. Par sem jih dal na začetku, ko sem bil jezen (pred letom dni). Včasih se spravijo zlobneži na koga, tudi na mene so se in na Lidijo. Najbrž zaradi karakterjev, moje "neuravnovešenosti" in Lidijinega ega, ki včasih močno buta ven. Tisti, ki se samo objemajo in ljubčkajo nimajo teh problemov. Noben si ne zasluži cveka, že če je objavil pesem in se je podstopil pisati.

Lp, DUSANN

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
04. 06. 2011 ob 22:28

Hja, po drugi strani pa "cvek" ni cvek in pomeni "nedodelana pesem". To je v bistvu koristna ocena, saj pomeni, da bi se dalo pesem dodelati.
hahahaha, samo ne vem, kako bi pripravila recimo tega svojega ocenjevalca, naj mi pomaga pesem dodelat ... po moje se boji izpostaviti, pa se zato ne oglasi, da bi mi pomagal ;)

škoda. a ne bi bilo fajn slišat kakšno konstruktivno glede dodelave,
pogrešam to
:)
LP, L

Zastavica

MAKI

Poslano:
04. 06. 2011 ob 22:41

Hmm, ja no: cvek je ocena, to je dejstvo. Res je, da ga "ne znam" napisati, sem ga pa že "prislužil".
Ena zanimljivost: Imel sem profesorja (v Ljubljani) iz tehničnega risanja, ki je bil nekaj posebnega. Če je rizba / naloga bila slaba (kar je po njegovem bilo v več kot 50%), si dobil enko; če pa sploh nisi narisal / napisal naloge si dobil nulo ("0"). Brzo smo dojeli, da ima prav, ker za enko si se moral matrati, za nulo pa ne. Seveda je enka boljša, ker se sešteva... tako da... ne se sekirati: Sto enki (ko bi le) je sto pik!

Pozdrav, Maki

Zastavica

spominčica

Poslano:
06. 06. 2011 ob 19:39

Pozdravljeni!

Hvala, da ste reagirali na moj zapis Je to srčna kultura? Saj ne bi vedela, da se delijo cveki, če ne bi bila ravno gor in prebirala še ostale pesmi - tako sem jaz dobila oceno tri ( za svojo oceno nisem bila presenečena) za ostali dve, in sicer enki (ne spomnim se več, komu sta bili dodeljeni ... in to v trenutku, pa sem se razjezila. Moram povedati, da sem šla takoj brat ti pesmi in sem bila v tistem trenutku res jezna na tega ocenjevalca ... saj si takšnih ocen nista zaslužili, zanj pa sem takoj vedela, da se "izživlja" nad pesmimi ... oprostite ... hvala še enkrat vsem za komentarje in razmišljanja - jaz sem pač v tistem trenutku tako reagirala nad takšnim početjem.

LP, spominčica

Zastavica

Komentiranje je zaprto!