Forum

Pismo prijatelju - Miša

PISMO PRIJATELJU avtor Miša

Pozdravljena, Miša,

morda bi razmislila o tem zapisu - da bi mu pridala več poetike (ne mislim vsebinsko, temveč način izraza, slog), saj ga je moč razumeti kot prozni, ne poetični zapis. Prisrčna zgodba.

Lp,
Kerstin
 

Mima

Poslano:
03. 06. 2011 ob 21:01

Hvala, Kerstin! Saj sploh ne vem, ali tukaj smemo pisati prozne zapise? Sem kar objavila, brez velikega razmišljanja o tem, saj je zapis nastal dobesedno v trenutku. Menim, namreč, da mi prozna besedila bolj "ležijo", s poezijo nimam veliko izkušenj :-(. Bom razmislila, a za to potrebujem malo časa, mislim da kar tako ne bo šlo.

Lp Miša

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
03. 06. 2011 ob 21:16

Seznam je namenjen le pesmim (in kratkim prebliskom, aforizmom), tako da - če imaš kaj proznega, kar želiš deliti z nami, predlagam, da odpreš temo na forumu in zapis objaviš tam. Tudi tako bo tvoje besedilo brano (in verjetno tudi komentirano).
Bi se pa dala iz tega gradiva, ki si ga napisala v obliki pisma, napraviti dobra pesem. Pusti jo malo zoreti v sebi, potem pa poskusiš.

Lep, čeprav deževen pozdrav,
Kerstin

Zastavica

Mima

Poslano:
03. 06. 2011 ob 22:31

Ok, hvala za informacije. Bom izbrisala ta zapis in ga pustila nekaj časa, mogoče kaj iz njega naredim. Res sem vesela, če mi kdo od urednikov kaj svetuje.

Lp Miša

Zastavica

Komentiranje je zaprto!