Forum

Pisana riječ - Miša

PISANA RIJEČ avtor Miša

Pozdravljena, Miša,

tale zapis pa je pravzaprav bolj blog kot poezija. Lahko bi ga v celoti objavila tu na forumu, npr. v rubriki klepetaj s člani ali pesniško razpredaj.

Morda bi ohranila le tale del:

Divni su trenuci dok pišem. Nestanu nevolje, nestanu boli, samo ljepota se ukaže u punom sjaju. I nosi me neki polet, radost, sve brige postanu rješive i vidim samo svjetlo preda mnom, pravi put kojim treba ići – put mira, ljubavi, prijateljstva i istine.

Lahko ga tudi razdeliš na verze, npr.
Divni su trenuci
dok pišem.
Nestanu nevolje,
nestanu boli,
samo ljepota ...

Kaj praviš?
Lp,
Kerstin
 

Mima

Poslano:
18. 05. 2011 ob 23:27

Hvala, Kerstin! Tudi sama sem mislila, da bi bilo bolje objaviti to na forumu. Bil je trenutek, ko sem želela izraziti svoje misli, zavedam se, da ni neki dosežek, a sem vesela, ker končno lahko tukaj izražam svoje misli in tudi prevajam pesmi. Včasih je dobro, včasih manj dobro, a me izpolnjuje.
Bom poskusila, zato bom izbrisala tisto napisano in se malo poigrala z besedami, pa ponovno objavila nekaj podobnega, v obliki, kot si mi svetovala.

Lepe sanje ti želim! Miša

Zastavica

spominčica

Poslano:
18. 05. 2011 ob 23:40

Pozdravljena, Miša,

tako čudovito si zapisala ta "blog" ali poezijo - zakaj pišeš, kaj se takrat dogaja s teboj ... tudi jaz podobno razmišljam. Ja, to smo mi, pesniiške duše ...
Mirne sanje ti želim, pravzaprav obema, tudi Kerstin !

spominčica

Zastavica

Mima

Poslano:
18. 05. 2011 ob 23:45

Hvala, spominčica... Ne vem, če bi sedaj želela malo "dodelati" v obliki, kot mi je svetovala Kerstin, bi morala to izbrisati ali kako? Verjetno je to bolj vprašanje za Kerstin. Kako naprej - zbrišem ali pustim?
Da, napišem tako, kot čutim in res uživam v tem, ne glede na ocene. Ko pišem, pa tudi ko prevajam.

Tudi tebi mirne in lepe sanje!

Miša

Zastavica

Mima

Poslano:
19. 05. 2011 ob 00:07

P.S.
Odločila sem se, da bom to, kar sem napisala, prenesla na forum, pod Klepetaj s člani, in poskusila od dela besedila narediti pesem, ki jo bom objavila.

Zastavica

spominčica

Poslano:
19. 05. 2011 ob 00:41

Prav si se odločila ... vzemi si čas. Tudi jaz pišem, ko me "prime" - brez navdiha ne gre ... potem pa besede kar vrejo ... in so odraz moje duše ...
mojega razpoloženja ... ko pa se predolgo odločam, katero pesem od že napisanih, bi zapisala na našo stran, se mi zdi, da ni ta prave ...

Lahko noč, Miša, zdaj pa grem spat, ker dugače zjutraj ...

spominčica

Zastavica

Komentiranje je zaprto!