Forum

Čudež ali naključje:)

Že dva dni imam probleme s Siolom, oz. povezavo na internet, da ne govorim, da brez tv in telefona (še sreča, da imamo mobitele:)) in od vseh internetnih strani, na katere uspem priti za hip, je pesem.si. Tu se neha vsa logika in razum:))). Je to naključje ali morda čudež, ker sem očitno zelooooo ježevo nastrojena in vsaj tu lahko pogledam kaj je novega, komu naj rečem hvala? Pesem.si ali Siolu:)))))))))).

lp, ajda
 

Srečko Luštrek

Poslano:
18. 05. 2011 ob 14:26

zelo zanimivo. toda v resnici prav nič čudno. obstaja namreč povsem racionalna razlaga! in Siol ni pri tem nič kriv !....!
... .... pozanimal sem se...in z zagotovostjo strdim, da imajo prste vmes Iluminati!!!
probaj kontrolirat če ti hladilnik deluje normalno in koliko ti potroši energije.
verjetno ti preko njega na način sapraprevodnih oscilacij antiorgonskega polja vplivajo na vse ostale električne naprave.
na pesem. si pa lahko dostopaš zato, ker nezavedno, s pomočjo
naprednih vesoljcev nam bližnje harmonične civilizacije, kanaliziraš dovolj pozitivne Božje energije, ki občasno nevtralizira njihovo delovanje.
priporočam zaščito s pomočjo kamene strele, vendar morajo to opraviti strokovnjaki, ki se vsaj najmanj 20 let že ukvarjajo z energijami.
...drugače je lahko še nepredtstavljivo huje...in bo treba na novo kupiti vseelektrično.
ukrepati nujno!

ZADEVA JE RESNA!!!

Zastavica

MAKI

Poslano:
18. 05. 2011 ob 14:37

Brundo, prosim zresni se!
Toliko si tega napletel, da boš Ajdo totalno zmedel. Kaj zmedel - prestrašil!
Stvar je drugačna in čisto preprosta: Vse naše Muze letajo okoli Ajdinog okna, pojejo, kakšna tudi zakriči, zato je povezava s Pesem.si dobra in edino potrebna. To pa tudi pretehta vse druge težave.
Torej - ZADEVA JE JASNA!

Zastavica

Y

Y

Poslano:
18. 05. 2011 ob 15:10

Se strinjam načeloma z Brundom in Makijem, ampak po mojem gre za bolj enostavno reč. Gregor in Sigi sta našla način, kako napeljati internet - brez žic ali škodljive radijacije, zgolj metaforično.

Zastavica

ajda

Poslano:
19. 05. 2011 ob 17:22

čisto preprosto, brez božjih čudežev, ugotovili so, da ne moremo imeti vdsl , ker nam pobira energijo na poti do računalnika in narediti je bilo potrebnospremembo. Da pa ne bi bili odrezani od sveta, brez tv, telefona, interneta, so dobre duše z laptopom, da se zdajle matram brezmišjepisanje in iskanje kjejekaj, v glavnem, škodljivo gor dol, ne znamo več funkcionirati brez teh škodljivcev. Hvalaza zanimive razlage) lp ajda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!