Forum

POTUHNJENOST

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

DUSANN

Poslano:
17. 05. 2011 ob 22:18

Ok Mojmir saj ni treba upoštevati mojih nasvetov, lahko druge, če ne se boš izgubil. Nekaj si zapomni podčrtanka ni tako važna, mi se gibamo le v krogu. To je dobro, ker ne pišemo sami in si popravljamo in imamo uredništvo, ki presodi kaj je kvalitetno pri našem pisanju. Pričakovati pa, da postanemo vsi prvorazredni pesniki je utopija, čeprav jih bo nekaj tudi napredovalo naprej, so pa to mlajši pesniki, ki se še razvijajo. Upam si tudi misliti kateri so, ker toliko izstopajo že pri zgodnjih dvajsetih. Mi pa smo že stari junci in smo to že zamudili in kot drugo so izobraženi in imajo papirje, kar ni zanemarljivo v naši družbi.
Izobrazba jim daje tudi širše razumevanje tako sveta kot metafor, zakar smo mi do neke mere oropani, kajti sredješolska izobrazba je premalo za kotiranje v svet umetnosti.


Lp, DUSANN

Zastavica

Mojmir

Poslano:
18. 05. 2011 ob 05:45

glej upošteval sem tvoj predlog in spremenil naslov in pesem ostalo pa ko preberem bedrača

lp MOJMIR

Zastavica

DUSANN

Poslano:
18. 05. 2011 ob 07:33

Pametna odločitev Mojmir. Lahko je drugemu videti pesem in napake, pri sebi pa težko. Jaz imam tudi te probleme mnogokrat, da ne boš mislil, da se delam pametnega. Knjiga le ponuja nekaj osnov, da človek približno ve, kako graditi pesem. Pravega odgovora pa ne ve nihče. Vsi se učimo skozi ustvarjanje, seveda pa je mladim dosti lažje iz vzrokov, ki sem jih navedel. Starejši smo bolj okosteneli in napredujemo počasneje. Knjiga nam lahko le koristi, da delamo manj napak.

Lep pozdrav, DUSANN

Zastavica

Mojmir

Poslano:
18. 05. 2011 ob 17:18

ja ti bom povedal ko ga preberem čeprav ne vrjamem da bo v tem stoletju ker me res ne zanima kaj piše nisem ljubitelj branja in tudi tega ne bom prebral samo srčno si želim da se kdaj res srečamo in se osebno pogovorimo o teh stvareh sem pač človek ki nekaj da na besedo in iz takih nasvetov črpam znanje in informacije pa tudi z pogovorom lažje razložim kaj hočem povedati pisanje takih stvari mi pač ne gre. Pa tudi ana je napisala naj se oglasim ko ga bom prebral a moje mišlenje je povsem drugačno škoda da nisem mogel v Rašico ker sem bil na avdiciji za film in mi ni zneslo
bom pa drugič obljubim,


LP Mojmir

Zastavica

DUSANN

Poslano:
18. 05. 2011 ob 23:38

Kakor hočeš Mojmir, to je tvoja izbira. Samo priporočal sem. Knjige človeka mnogokrat zmedejo, posebno priročniki. Zdi pa se mi, da avtor le prikaže osnovne napake, ki jih človek počne in mu kazi mnogokrat dobro zgodbo ali poanto.

Lep pozdrav, DUSANN

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
19. 05. 2011 ob 21:44

ježešna...kdorkateri, ki piše, piše (tudi) zase .... am-pak, če ne piše tudi za drugokaterega, v resnici ne piše za nikogar!

tkotak da... mi ravno ne gre pretirano vkup, da bi nekdo rad bil bran, sam pa bral nebi.

lp

Zastavica

brezno

Poslano:
19. 05. 2011 ob 22:08

O, Brundo, sram te bodi ti, ti ... ljubitelj branja ! No, moram priznati, tudi jaz včasih grešim. Preberem celo kakšne po krivici prezrte tu gori. Zadnjič sem se z dvema verzoma ene tako poistovetil, da sem jih zbral za svoj moto. Tak sta šla:

žal mi je naroda
ki ima takšne pesnike

Bridka, pa resnična !

Noč.
Tema se je že nardila, sveče pa še komaj gori !

A.

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
19. 05. 2011 ob 22:23

ja, bog nam pomagaj!

uhhh, ta link se mi je že zdavnaj pozabilo nabiti!

http://www.youtube.com/watch?v=7jWyuCQflG0&feature=player_detailpage

Zastavica

Mojmir

Poslano:
20. 05. 2011 ob 06:02

kot sta opazila mi je branost padla skoraj na nula pa kaj pol sto ljudi sto.....

Zastavica

Komentiranje je zaprto!