Forum

Pesem.si na radiu

V nedeljski reportaži bo ob 13.30 na 1. programu radia Slovenija reportaža z našega srečanja na Rašici! Za utrinek z reportaže je spregovoril mali Tristan ... Seveda, poslušali bomo!

Torej, jutri se priklopimo na 1. program radia Slovenije, ob 13,30!

lp
murka
 
 < 1 2

Mojmir

Poslano:
19. 05. 2011 ob 20:45

ravno to sem zadnjič napisal dusanu samo ko se srečamo vam osebno razložim zakaj me ni bilo prej zdraven in verjemi da si res želim srečanja z vami mislim pa da nisem kaj zlonamernega napisal samo svoje slišanje in videnje tega sistema

lp Mojmir

Zastavica

DUSANN

Poslano:
19. 05. 2011 ob 23:45

Zalka saj jaz to vem , kar si napisala v odgovoru. Toliko te poznam, da vem, da si občutljiva oseba, ki ji je "kritičnost" bolj kulisa. Napisal sem tudi, bogve kaj bi jaz klobasal. To lahko vsakemu zleti. Kdor te pa ne pozna je lahko tako razumel. Vidiš kaj jaz vse klobasam na forumu, če bodo preverjali pisanja me bodo poslali v Begunje. Vendar jaz sem že vsega navajen. Mislim, da je parlament najbolj kočljiva zadeva in strici, ki prebivajo v gozdu in v svetem mestu ter vlečejo nitke. Teh se najbolj bojim.

Lp, DUSANN

Zastavica

modricvet

Poslano:
20. 05. 2011 ob 19:51

Ana, iskreno povedano, nimam časa za te dogodke.

Drugi razlog je ta, da sem čez teden toliko z množicami ljudi, da v prostem času raje poiščem mir v naravi.

Tudi to: za besedno ustvarjanje potrebujem samoto, v prisotnosti drugih ljudi se ne morem skoncentrirati in pisati pesmi.

LP, mcv

Zastavica

 < 1 2

Komentiranje je zaprto!