Forum

Osrčje, Lea199

Osrčje avtor Lea199

Lea199, pod do osrčja si vsakdo izmed na vzame sam, morda si ne dopusti, da bi ga pot vodila sama, morda je ne najde, četudi se mu ponuja in utripa zanj in nenazadnje, lahko si že čisto blizu, ko je občutek varnosti na dlani, se lahko zgodi, da je to le privid, želja in v hipu se znajdeš na začetku, a to ni več začrtana pot, ampak labirint z mnogimi pastmi. No, tako nekako so se mi porodile misli ob tvoji pesmi, morda malček ovinkov, a vendar, "krivo" je osrčje, ki bije v naslovu:).

lp, ajda
 

Lea199

Poslano:
18. 04. 2011 ob 11:06

Pozdravljena ajda,
spet sem začutila in takoj zapisala. Vem, spet bo kdo rekel nedodelano, vendar je pesmi škoda, ne želim si, da se izgubi. Je čisto moje osrčje, osrčje, ki si ga ustvarjam v želji po najlepšem, vendar potem ne gre vse po maslu. Blag okus upanja, ni tako malo ali ne?

Mimogrede, dvakrat sem jo popravila, potem ko je bila pregledana, vendar se mi zdi škoda s bremeniti urednice.Sama mislim, da je sedaj bolje.
No, saj velikokrat popravljam in tega ne obešam na veliki zvon. Le, ko si zelo želim povratno informacijo, to napišem. (Odgovor mi takrat veliko pomeni. In odgovor je tudi tišina, takrat vem, da ni nič bolje:)). Torej, hvala urednice.

Tvoji komentarji ajda mi veliko pomenijo, ker poznam tvoje pretanjeno poznavanje poezije. Vesela sem, ko vem da si pesem opazila. Hvala!

Pozdrav:) Lea

Zastavica

Lea199

Poslano:
18. 04. 2011 ob 11:13

Pozdravljen Gregor, prosim, če odstraniš moj izbor.:)

Hvala!

Lp, Lea

Zastavica

Komentiranje je zaprto!