Forum

Krik slovesa, mezopotamsky

BREZ OBIČAJNEGA KRIKA SLOVESA avtor mezopotamsky

Brez nepotrebnih besed, zelo dobro speljano do konca, bi lahko rekla za to pesem. Očitno te muza vodi po dobro premišljenih poteh in to se lepo vidi v pesmi. Je pa za polet verjetno tudi "kriva" uvrstitev v krog potencialnih vitezinj in vitezov:). Kaj se ve, je pa seveda vsaka stvar, ki je pozitivno naravnana potiskanje le naprej in na vedno boljše poti, da se le ne uspavamo, čeprav je to tudi še kako vabljivo:). No, ne bom zdaj pisala romana, pesem mi je zelo všeč. Pa ne me napačno razumeti, tudi prejšnje pesmi so mi bile všeč:))).

popravi pa, oz. ti bo uredništvo, ker je podčrtanka: ugnobil=ugonobil

lp, ajda
 

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
07. 04. 2011 ob 15:47

res je (bil) škrat, popravljeno.

Zastavica

DUSANN

Poslano:
07. 04. 2011 ob 19:38

Zelo dobra pesem Mezopotamsky. Lepo tekoče speljana, z lepimi metaforami. Tako, da sem jo večkrat prebral. Ognil si se tudi sentimentalnosti. Čestitam!

Lp. DUSANN

Zastavica

Marko Skok - Mezopotamsky

Poslano:
07. 04. 2011 ob 23:11

Hvala, Vama ajda in DUSANN za pohvalne besede:)))

Hvala uredništvu za popravek.

Res je zadnje čase bolj "garam" in poskušam delati na posamezni pesmi, čeprav jih kopica roji v moji glavi in se poskuša preriniti na plano.
Priznam, da sem dobil malo poleta po "polfinalnem boju", predvsem pa zaradi dejstva, da moj igralski kolega pripravlja pesniški večer z mojimi pesmimi, ki bo mogoče že v maju ali pa v jeseni.

Lep pozdrav vsem, mezopotamsky

Zastavica

Komentiranje je zaprto!