Forum

človek -narava

zadnje dni mi ne da miru to naše ravnanje z naravo in to se vidi tudi v zadnjih pesmih enostavno ko mi kaj pade na pamet je v ozadju narava enostavno mi zamegljuje vse ostale ideje

lp MOJMIR
 

aco ferenc

Poslano:
23. 03. 2011 ob 23:29

Tudi mene to najbolj zajeda, ta samomorilska bezbrižnost in nemoč da spremenimo ta odnos do narave. Očitno nas čakajo podobne muke zavedanja v počasnem hiranju v nakopičenih strupih. Najbolj me moti te dni povsod kurijo nagrabljeno, da je vse v dimu?
Kdaj se bo miselnost premaknila bližje razumu in naravi'?

lp
ac

Zastavica

aco ferenc

Poslano:
23. 03. 2011 ob 23:38

Sam sem prodal oba težka motorja in kupil 150 ccm firtakt na porabi manj kot tri litre bencina, električni bi ne vlekel na 500 metrov višine.
avto sremenil na plin, vse recikliram, z otroci čistimo okolico, se prehranjujemo zdravo in bio, propagandiram na svojem blogu zdravo in humano, ne špricam in se jezim, ko soseda poliva strupe za plevel in jih dež splakne k meni, ker sem pod njo.
Vodo nosimo za pitje iz izvira. Pobiram pasje dreke, nič ne spricam, ne gnojim, razen s koprivami, ne jemo mesa ...pa se še sekiram, da nič ne naredim. Še psa sem navadil na sataraš, makarone, riž :)))
Ta bezbrižna beda me najeda, pol te majo pa za nenačitanega vseveda...
Razum je nabit na križ, Jezusa smo že davno sneli, ker jih otroc bolj zanimajo ;)...

lp
ac

Zastavica

Komentiranje je zaprto!