Forum

SOBA ONEMELIH UR

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

Mojmir

Poslano:
20. 03. 2011 ob 10:04

?????????? ne razumem kaj je narobe danes nisem imel nič proti tvoji pesmi ker je super

Zastavica

DUSANN

Poslano:
20. 03. 2011 ob 10:09

Vem. Nič ni narobe, ravno nasprotno. Saj sem te pohvalil, ker si jo ukapiral in že dolgo mi je ležalo na duši, da napišem nekaj beležk o tvojem ustvarjanju.

Lp. DUSANN

Zastavica

Mojmir

Poslano:
20. 03. 2011 ob 10:11

no to sem čakal ves čas da nekdo napiše nekaj o mojem (čudnem )pisanju:))

hv za pohvalo

Zastavica

DUSANN

Poslano:
20. 03. 2011 ob 10:17

Ni zakaj, Mojmir. Kar tako naprej. Sedaj pa grem na sonce.

Lp. DUSANN

Zastavica

ajda

Poslano:
20. 03. 2011 ob 10:54

SOBA ONEMELIH UR avtor DUSANN

DUSANN, res je, da se to mene ne tiče, ker si se obrnil direktno na Mojmirja. Ne vem sicer v kakšnem smislu je tvoja pesem izničena kot si se izrazil. Ko sem jo zdajle ocenila z najvišjo oceno, ker si to zasluži, sem videla, da je skupno število točk 240 in če pogledam, 5 ocenjevalcev te je ocenilo, je le ena ocena 40 točk. Ne vem ali je bilo prej kaj drugače, zdaj je slika takšna kot jo vidijo moje oči. Ne razumem, kaj bi bil Mojmir kriv, saj ocene vidi le uredništvo, razen tistega predvidevanja kot je bilo že večkrat prisotno. DUSANN, nič napada nate, bog ne daj, da bi tako razmišljal, tvoje pesmi so mojstrovina, presežki, verjami mi, da se nikomur ne slinim, če napišem takšna ali drugačna opažanja z moje strani. In prav je, sonce vabi bolj kot razmišljanja, ki ne peljejo v tapravo smer. Kar se pa tiče Mojmirja, mislim, da se tudi uči in napreduje, kdaj pa kdaj mu seveda zavre ob izboru podčrtank. Sori, da sem se oddaljila od teme. Kakorkoli že, poklon tvoji poeziji, DUSANN!

lp, ajda

Zastavica

Mojmir

Poslano:
20. 03. 2011 ob 11:36

seveda zavre saj so stvari ki mi pri tem niso jasne ena takih je da pesem ki jo podčrtajo kar naenkrat dobi nenormalno število ogledov ostale pa ne in kar naenkrat 10-15 članov odda ocene ostale pesmi pa dobijo po 4-5 ocen članov in največ 50 ogledov to pomeni da nekateri berejo samo podčrtanke jih ocenjujejo ostale pesmi jim ne pomenijo nič.jaz osebno preberem vsako in jo ocenim tako da ne vem kako to gre saj smo dobesedno odvisni od okusa urednikov oz.tistih ki podčrtujejo .....sem hotel danes malo konstruktivno debatirati o tem pa so mi jo po skopem odgovoru zaklenili(temo mislim)

lp Mojmir

Zastavica

DUSANN

Poslano:
20. 03. 2011 ob 12:05

Hvala Ajda Za komplimente. Saj sem Mojmira pohvalil. Napisal sem pa zelo nerodno najbrž. Počutil sem se užaljenega, ker se mi je zdelo, da je pesem ok. Nisem hotel izsiljevati. Če izsiljuješ se počutiš bedno, če tudi včasih morda dosežeš svoje. Imam pa strupen jezik in ego, ki me vedno tepe, to pa ni nobena skrivnost. Vedno me zapelje. Se opravičujem, če sem koga užalil, govoril ni razum, ampak strupenjak v goflji. Mojmir, v začetku sem tudi jaz bral vse pesmi, pozneje pa enostavno ni časa, ker jih je toliko. Podčrtanke pa skoraj vedno pregledam in ocenjujem. Mislim, da tudi večina tako počne. Saj je polprečno po trideset pesmi na dan.


Grem se naprej martinčkat in pol na šiht (če me ne bi oviral strupenjak bi šel za župnika).

Lp. DUSANN

Zastavica

Mojmir

Poslano:
20. 03. 2011 ob 12:12

nisem mislil tebe samo pogovarjati sem se želel o tem ampak mi niso dovolili


pa fajn delaj če že moreš:)))

Zastavica

MAKI

Poslano:
20. 03. 2011 ob 14:07

Mojmir,
Evo tudi jaz pohvalim tvoje novejše pesmi. Pri tebi je res evidenten napredek. Upam, da ne boš užaljen, če ti nekaj (dobronamerno) povem: s časom boš spoznal, da je rasprava o ocenjevanju popolnoma nepotrebna, ne more biti konstruktivna in je samo gubljenje časa in energije. Rajše se vsi osredotočimo na svoje delo, dosti bolj bo produktivno. Verjemi, da urednice (meni res ni treba da bi se komu dobrikal) nimajo nič od tega, če "dobro" pesem ne podčrtajo, pa tudi če "slabo" podčrtajo. Tudi sam imam pesmi ki so komaj zbrale 300 pik, pa so podčrtane, kar nekaj jih pa ima 600, 700 pik, pa niso podčrtane. To jasno kaže, da je pesem "podcenjena", oziroma "precenjena", toda, kaj da se dela! Pustiš - in gremo naprej. Člani smo sami krivi, ker nas večina "kopira" uredništvo, in "plonka" misli. Škoda je, da nismo v večji meri samosvoji, da imamo svoje neodvisno mnjenje. S ponosom lahko rečem, da skušam oceniti po "svom okusu", in ne čakam, kaj bodo drugi rekli. Velikokrat sem od istega avtorja (recimo da je postavil dve pesmi), eno, ki ni podčrtanka, ocenil s "petico" in postavil v svoj izbor, drugo pa, ki so jo podčrtali, nisem niti ocenil, ali sem ji pripisal "trojko". Torej - da zaključim: imaš svoje mnjenje i delaj, delaj, delaj...
Pozdrav in veliko navdiha,
MAKI

Zastavica

Mojmir

Poslano:
20. 03. 2011 ob 19:58

hvala maki za vzpodbudo

sedaj bi se pa rad javno opravičil ani lidiji gregorju in vsem ki sem jih kritiziral upam da bodo opravičilo sprejeli saj tisti ki me poznajo vedo da nisem konfliktna oseba vsem se še enkrat opravičujem in res želim konstruktivno sodelovanje ker mi še dosti dosti majnka do pesnika enako upam da bo dosti komentarjev mojih pesmi mislim v smislu popravljanja in pomoči da bodo boljše

še enkrat oprostite lp MOJMIR

Zastavica

Komentiranje je zaprto!