Forum

podčrtanke

lepo pozdravljeni
upam da ne bo znova hude krvi.imam predlog in me zanima tudi vaše mnenje.
torej dosti krat zasledim prepiranje o podčrtankah(tudi jaz sem se že jezil na to temo) in tukaj imam predlog-kaj ko bi podčrtanke podeljevali npr ob 22.00 zvečer samo tistim pesmim ki bi v tekočem dnevu dobili npr določeno število točk(moj predlog 400+)in določeno število ogledov(moj predlog 100+)
z tem bi omilili pritiske na urednike da podčrtavajo po svojem kriteriju.enako bi lahko določene pesmi tudi skozi komentarje in debate(dodelave)pripeljali do podčrtanke.to je moj predlog --aja da ne pozabim in lahko bi uredili da si pisec ne bi mogel sam dodeljevati ocene s tem bi dobili bolj realno sliko(tudi sam si dodelim oceno a se mi ne zdi fer)
lp Mojmir
 

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
20. 03. 2011 ob 09:23

Živjo Mojmir!
Hvala za predlog in lepo, da konstruktivno razmišljaš o tem.
Glede podčrtank je tako. Podčrtanke so izbranke uredništva z ocenami pa izbirajo bralci, tako da je prav za vse.
Iz Pogojev uporabe pesem.si:
12. Uredništvo portala izmed objavljenih pesmi dnevno izbira in izpostavlja "Podčrtanke" - pesmi, ki po oceni uredništva odstopajo po kvaliteti.
13. Izbor "podčrtank" je v izključno v domeni uredništva. Kriteriji ocenjevanja uredništva so objavljeni na forumu [povezava].

Na podčrtanke glej kot na objave v fizični reviji: tudi tam urednik nikogar ne vpraša za glasovanje ampak objavi, kar se njemu zdi primerno.

Splet nam omogoča, da svoje izbranke v realnem času izbirajo tudi bralci in da je dejansko objavljeno vse, kar se odda. V tem gre za nadgradnjo v primerjavi s papirnatim medijem.

Kar pa se tiče ocenjevanja lastnih pesmi imaš prav in to ne bo več možno po prenovi portala.
LP, Gregor

Zastavica

Komentiranje je zaprto!