Forum

Odrinjeni, Mojmir

Odrinjeni avtor Mojmir

ja, zelo realna:). Jutri bom začel, ne ne danes, samo še ta košček tortice pojem, morda pa ni dovolj le košček, si bom privoščil kar nekaj koščkov, ker potem tako ali tako ne bom smel jesti, ko bom hujšal. Je pa dobra je ta, sem se odločil, da bom shujšal. O, to pa lepo slišat. Ja, od obroka do obroka:)). Je pa vprašanje kdo je bolj nesrečen, tisti, ki se skoraj celo življenje odpoveduje grehom in pregreham ali tisti, ki si privošči in ne šteje blazinic:)))))). No ja, pomlad začne žvižgati svojo melodijo, poletje se bliža, poletje se bliža:))). Seveda pa biti srečen ni odvisno le od pojesti ali ne pojesti greheke:)). In kaj bom danes spekla? Šarkelj ali pecivo za požrešne sosede, hja:). Še dobro, da so odjemalci:).

lp, ajda
 

Mojmir

Poslano:
18. 03. 2011 ob 09:24

hvala ajda to je moja izkušnja do izpred 3 let ko sem bil na op. želodca sedaj sem prišel iz 190 kg na 120 kg in sprememba je nenormalno pozitivna

lp mojmir

Zastavica

ajda

Poslano:
18. 03. 2011 ob 09:27

Uh, to pa so bili že nevarni kilogrami. Upam, da ti bo uspelo še znižati in da se boš res dobro počutil v svoji koži in potem kdaj pa kdaj privoščil kakšno pregreho.

lp, ajda

Zastavica

Mojmir

Poslano:
18. 03. 2011 ob 09:31

hv bom in tudi delam na tem(da še malo zmanjšam težo)samo je vedno težje glava hoče svoje:)))

Zastavica

Mojmir

Poslano:
18. 03. 2011 ob 21:53

hvala vsem ki ste razumeli to pesem in uredništvu ker mi res dosti pomeni
hvala vsem še 1x

lp Mojmir

Zastavica

Komentiranje je zaprto!