Forum

Vpogled v novi Pesem.si 3: Komunikacija

Tokrat se bomo osredotočili predvsem na komunikacijo član-član in portal-član.

Pretekli vpogledi:
1. Poezija po delih
2. Všeč mi je

Zasebna sporočila
Člani ste že večkrat izrazili željo o medsebojni zasebni komunikaciji. Zato bomo uvedli sistem zasebnih sporočil. Sporočilo boste lahko poslali komurkoli. Podobno kot pri e-pošti boste imeli nabiralnik prejetih sporočil (Prejeto), mapo za poslana sporočila (Poslano) in začasno odlagališče (Koš), ki se bo sproti brisalo. Ker bo vaš nabiralnik iz prostorskih razlogov omejen, bo poraba prostora grafično prikazana. Če bo vaš nabiralnik prejetih sporočil poln, zasebnih sporočil ne boste mogli pošiljati, dokler ga ne izpraznite.

Obvestila
Zaradi preglednosti bomo uvedli tudi sistem obvestil. Ta bodo vidna na vsaki strani, dokler jih ne boste potrdili ali izbrisali. Imela bodo tudi različno prioriteto. Obvestila boste prejemali za različne dogodke, kot so novo zasebno sporočilo, nov komentar vaše pesmi itd.

Ignoriranje
Član, ki ne bo več želel brati objav ali komentarjev nekega člana, ga bo lahko ignoriral. Ignorirani član o tem ne bo obveščen, ignoriranje pa bo vedno možno razveljaviti. Če boste nekoga ignorirali, ne boste videli ne njegovih objav (pesmi, forumskih tem ...) ne komentarjev, zasebna sporočila pa bodo avtomatsko prestavljena v koš.
 

Franc Tominec

Poslano:
22. 02. 2011 ob 20:16

Odlično, napredek :)

Urednik strani pa še glede ocenjevanja lahko kaj popraviš ;)


lp Ceni

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
23. 02. 2011 ob 20:33

Očitno nimamo kaj dodati k tvojem novem vpogledu št. 3 ;-) Ceni, o ocenjevanju ipd. je več govora v 2. vpogledu.

Super, zdaj se že veselim sprememb.

Lp, Ana

Zastavica

Lea199

Poslano:
23. 02. 2011 ob 20:45

Tudi jaz se veselim sprememb, všeč mi je, ko se kaj novega dogaja.
Verjetno vas bom na začetku spravila v smeh. Koliko se poznam bom skoraj 100% kaj zakuhala. Sem že take sorte, da najprej skočim v bazen, šele potem se skušam naučiti plavati.

lp, Lea;)

Zastavica

Komentiranje je zaprto!