Forum

Dusann, Azem te kliče :)

AZEMI avtor DUSANN

Upam, da mi ne boš zameril, ker je tvojega Azema potrebno popraviti, tako kot si zasluži.

Azemu


Otišao sam u slastičarnu po torte kod Azema. Napravio sam mu neku uslugu u bolnici, vezanu za lečenje njegovog sina. To je bilo pre nešto više od desetak godina. Ja brzo zaboravljam usluge, zapravo i ne znam kad ih činim. On kaže da mu se je lopatica zaskočila i da je u kesu pao višak torte. Šta da kažem, ljudi? Narod gleda. Zahvalim mu se, nasmijem se i odem.


Lp, breza
 

DUSANN

Poslano:
11. 02. 2011 ob 14:14

Hahaha, ti ga samo popravljaj. Zdel se mi je zanimiv vtis, je pa slovnično in jezikovno čisto mimo. Lahko bi ostal tudi takšen. Torto sem že zmazal. Včasih mi je neprijetno, ker se čuti nekaj dolžan, ima pa izvrstne torte zato se včasih oglasim v slaščičarni kjer dela on. Morda je njegova hvaležnost pretirana in včasih kar malo moteča, pogrešam pa jo pri mnogih Slovencih. Zgodilo se je, nemalokrat, da sem komu zrihtal zdravnika ali zobozdravnika in ko je bilo potrebno plačati račun je pobegnil in smo imeli potem probleme s pokrivanjem stroškov. Tako da socialni čut ni vedno najboljša varianta. Tale Azem je pa čisto drugačen tip.
Breza sem ga popravil. Še enkrat hvala. Azem mi je pa res posladkal dan.

Lp. DUSANN

Zastavica

breza

Poslano:
11. 02. 2011 ob 14:28

Ta zgodbica me je spomnila na stari izrek: "Što baciš uz vodu, dobit ćeš niz vodu" in mi je prav všeč, zgoščena je, veliko pa pove.
Povej Azemu, da sem popravila zgodbo o njem, mogoče bo tudi meni kakšna tortica padla v vrečko ;-))

Lp, breza

Zastavica

DUSANN

Poslano:
11. 02. 2011 ob 14:32

Hahahaha ... opasna si!


Lp. DUSANN

Zastavica

Komentiranje je zaprto!