Forum

vidim da to ni za mene

hvala za vse informacije vseeno mislim da sem si narobe razlagal ta portal ker vsako stvar ki jo objavim ali napišem v klepetalnico takoj raztrgate z nekimi kvazi računalniškimi fintami (o kričanju z velikimi črkami) medtem ko nekatere stvari ocenjujete kot neke preseške .Saj če to moje pisanje ni proza potem se težko strinjam z tem da nekdo napiše samo en stavek in je za vse presežek.Vseeno vam želim veliko uspeha še naprej in vseeno bom prebral kakšno misel in se nasmejal kaj vse je za vas proza.
LP ferenc
 

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
06. 02. 2011 ob 20:33

mojmir, v svojih odločitvah si svoboden. Tidi ta portal je svoboden, zraven pride vsak, ki hoče, ki se malo prilagodi in se je pripravljen skupaj z nami vsemi učiti in izpopolnjevati. Nikar prezgodaj ne izgubi volje in zagona. Veseli bomo, če boš še kaj objavil. Tukaj ne trgamo, ampak sodelujemo.
Veliko potrpljenja ti želim in lepih pesniških trenurkov. Ko pa malp premisliš in tudi kakšno pravilo sprejmeš (brez tega pri nas ne gre) pa dobrodošel nazaj.
LP, Lidija

Zastavica

jabolko

Poslano:
06. 02. 2011 ob 21:15

mojmir, morda le ni vse tako črno kot se zdi. Včasih nam kaka kritika pade hudo. Verjemi, tudi meni je že. Pa sem bentil in premleval. Na koncu ugotoviš, da je vse skupaj "skritizirano" z dobro namero. Drži pa, da se ti s kritiko ali pomočjo (kakor hočeš), ni treba strinjati. Vsaka pesem zase je na nek način umetniški presežek, saj verjamem, da vsi damo vanjo maksimum. Vsaj tako naj bi bilo. Potolaži te naj tudi to, da nikdar ne moreš ugajati vsem. Morda tvoja dela včasih ne ugajajo uredništvu, a vedi, da je tukaj malo morje ocenjevalcev, ki tvoja dela berejo z drugega vidika. Po drugi strani si lahko mojster v očeh urednic, pa drugim niče. Vse je relativno. Bistvo je, da se zabavamo, imamo radi, da radi prebiramo tisto, kar nam je skupno. Ostani.

Lep pozdrav,
jabolko

Zastavica

breza

Poslano:
06. 02. 2011 ob 21:24

Se z velikim veseljem podpišem pod jabolko :-))! Dobrodošel, mojmir! Ker sem že ostarela na tem portalu, se upam trditi, da tu ni strupenih!

Lep pozdrav,
breza

Zastavica

Mojmir

Poslano:
06. 02. 2011 ob 21:27

hvala za podporo sem se že vrnil in upam da se kdaj srečamo in tudi osebno spregovorimo par stvari o tem kar nas druži in veseli
Lp Ferenc Mojmir

Zastavica

Komentiranje je zaprto!