Forum

Razbesedena, adisina titlica

RAZBESEDENA (titlica, rictameter) avtor adisa

Adisa, čestitke za napisano. Je vredno truda, ki si ga verjetno vložila v obliko, kot jo zahteva rictameter, seveda tudi z dobro vsebino.

lp, ajda
 

breza

Poslano:
06. 02. 2011 ob 13:08

Se podpišem :-))!

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
06. 02. 2011 ob 13:37

Hvala deklici :))), no, malo pa sem res premetavala, dobro, da ima Lidija velik izbor in se mi je zdelo prav, da se malo potrudim, če že ne spravim na svetlo kaj svojega:))), lepo nedeljsko popoldne in prijeten dan kulture vsem.
lp , adisa

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
06. 02. 2011 ob 19:51

Adisa, moram priznat, da mi je res všeč in da poveže smisle prav vseh pesmi, katerih naslove si izbrala, kar je izjemno. To vem jaz, saj so pesmi moje. Ponavadi titlice postavijo že rabljene besede v povsem nov kontekst, pri tem tvojem delu pa, kot sem že rekla, ohranjajo sporočilnost prav vsake izbrane pesmi. Kdo drug bo morda v pesmi videl še kaj ... Pa bravo za formo, ki lepo sede in ne doda prisiljenosti.
LP, lidija

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
06. 02. 2011 ob 20:28

Hvala lidija, mi je všeč, da ti je všeč. Imaš pa toliko "zaloge" in sem morala res kar nekaj časa premetavati naslove, da mi je sedlo, tako, kot sem želela. No, izbira je res velika in to je tudi velik plus pri titlicah.Najprej sem mislila rondelet, pa mi ni uspel, rimo se težje ulovi:))). S tvojimi besedami sem samo napisala, da sem razbesedena, kar je že nekaj časa tudi res. Lep večer, pozdrav adisa

Zastavica

Komentiranje je zaprto!