Forum

Obvestilo poplicije

Poplicija opozarja uporabnike portala pesem.si, da je v obtoku neavtoriziran stroj za podčrtanke. Poteka tudi zbiranje obvestil v zvezi z nekaterimi malimi oglasi.
Naprošamo vse, ki sumijo, da so posedovali omenjeni aparat, da to nemudoma prijavijo. Ponaredek prepoznamo po slabši kvaliteti črk, zaradi katere ima naprava čedalje večjo stopnjo odmeta, kar bo najverjetneje v kratkem povzročilo odpoved.
Posebej naj bodo pozorni uporabniki, ki so stopili v kontakt z znanim osumljencem Cefizelj B.S.. Njegov primer policija podrobno obravnava, pri pregledu njegovih podčrtank so forenziki odkrili značilno sestavo barve. Hišna preiskava je razkrila, da je po vsej verjetnosti aparat bil nelegalno izdelan v njegovi kleti.
Opozarjamo tudi, da bodo vsi, katerih razmerje podčrtank je nenavadno visoko, slej ko prej prišli pod drobnogled inšpekcije. Lastnika omenjene naprave pa pozivamo, naj jo čim prej prijavi uradnim organom.
 

Poslano:
13. 01. 2011 ob 22:48

:))))

Zastavica

MAKI

Poslano:
13. 01. 2011 ob 22:55

Nisem vedel, da policaji premorejo take inteligence. To je POEZIJA V LIRSKI OBLIKI. Moje čestitke,

MAKI

P.S. Gdaj naj pričakujem preiskavo - mislim, da bom doma?

Zastavica

anavi

Poslano:
13. 01. 2011 ob 23:12

Ja pa kuga še?
Trla baba lan, da joj prođe dan!
Ivana

Zastavica

Y

Y

Poslano:
13. 01. 2011 ob 23:48

Bodite pozorni na to, da policija po uradni dolžnosti prisluškuje temu, in nekaterim drugim kanalom.
Vse, kar priznate, gre v uradni zapisnik.

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
13. 01. 2011 ob 23:52

Baba naj kar tre, tukaj pa klepetamo. :)
Gnu, a če nas čaka čuza, bomo imeli ne črtastih, ampak podčrtane "uniforme"? ;P

Zastavica

Y

Y

Poslano:
14. 01. 2011 ob 01:11

Zagrožena kazen za posedovanje po 32. čl. Zakona o pisanju je prestajanje zaporne kazni do enega leta na zaprtem oddelku uredništva "Frinance".
Tistega, ki bo v roku 8. dni od objave prostovoljno predal aparat pristojnim organom, bomo obravnavali povsem anonimno. Vključen bo zgolj v 14-dnevni program družbenokoristne aktivnosti sestavljanja uradnih zapisov in oglasnih sporočil vladne koalicije.
Prejel bo tudi značko z napisom "Prečrtan".

Zastavica

÷

÷

Poslano:
14. 01. 2011 ob 09:44

priznam, jaz ga imam
iz Taiwana, nek ponaredek
k itak ne dela, ampak...
priznam, jaz ga imam,
rad vam ga dam, izročim...

samo v finance Ne! prosim...
da kake noči
tam ne prespim.

lp ;)

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
14. 01. 2011 ob 13:29

spregledana deklaracija (ki je priložena samo najboljšim ponaredkom), pa itak, kdo sploh bere deklaracije - tehniki je ja treba zaupat:


http://www.pesem.si/forum.php?action=vthread&forum=3&topic=6464

;)
Klepetamo, ja.


Gnu kot piarovec po(p)licije - a maš kakšne podatke, koliko značk je na voljo?

LP, L

Zastavica

murka

Poslano:
15. 01. 2011 ob 09:00

Se mi je zdelo, da je nekaj čudnega. Od zdaj naprej se bom podčrtankam še bolj izogibala – nočem imeti opravka s poplicijo, s Frinanco tudi ne, črtani vzorci oblačil ne pristajajo moji podobi, značk tako ali tako nisem nikoli zbirala, deklaracij pa ne morem prebrati niti na živilskih, kaj šele tehničnih izdelkih. Tako se včasih zmotim ...
Vremenske fronte nam bodo v naslednjih dneh prinesle mraz, za sneg pa še ni povsem gotovo. Potrebe po toploti se bodo povečale. Po prehodu hladne fronte vam sporočim, kako grejejo nepodčrtanke, podčrtanke in poezija na splošno.
Zagotavljam, da nisem "špeckahla", da ne verjamem in ne zaupam priznanjem kar tako.


podpis: murka klepetalka

Zastavica

breza

Poslano:
15. 01. 2011 ob 11:06

Gnu, prosim, sporoči popliciji, da nikar ne pošilja zrakomlate v mojo dolino, ker je premalo prostora za (pre)obračanje. Ja, veeem, da mi zaradi visokih hribov ne morejo na drug način prisluškovati, pa vendar, res ne bi rada, da se zaletijo in butnejo ob kakšno steno, ali pa, bog ne daj, ob kakšno nežno drevo. Prisežem, da o stroju za podčrtanke ne vem nič, čeprav sem zaposlena pri Pesem.si (za nedoločen čas), kot dušna čistilka. Tu in tam se izborim za kakšno minutko kurirskega dela, le zato, da spremenim gibe in se izognem ribanju svoje duše, čeprav vem in mi je to dobro podčrtano v glavi, da za to delo ne bom nagrajena. Hehehe pri tem se nekateri sprašujejo, zakaj, v čem je fora? Ma, fore ni – čar je v prenašanju sporočil, naj se ve da rada berem in pišem … podčrtano in ne podčrtano, da vse napisano lepo zlagam v kuverte, velike, srednje pa tudi male, da lepim znamke z najmanjšo vrednostjo od 30 cekinov (tiste z nižjo vrednostjo nikoli ne uporabljam, ker imajo grenko lepilo). Zdaj pa, kaj jaz vem, možno je res, da s tem kršim nekatere slovenske zakone, toda menim, da zaradi tega nikakor ne bi smela biti kaznovana, ker to delam izključno za dobro kolektiva, da razbremenim preobremenjene.
Vse zgoraj navedeno potrjujem z lastnim podpisom in se lahko uporabi, kot izjava za uradni zapisnik.

breza trdoživka

Zastavica

MAKI

Poslano:
15. 01. 2011 ob 11:54

Spoštovani porotniki, spoštovano sodišče ter ostali organi,

Iskoristil bom svojo ustavno pravico in se branil z molkom - BOM TIH!
Kajti, zavedam se, da vse kar rečem, lahko uporabijo proti meni.

MAKI (upam dovolj znan avditoriju - večkrat "imel jajca")

Zastavica

Y

Y

Poslano:
15. 01. 2011 ob 14:42

Pri natančnem forenzičnem pregledu zaplenjenega primerka se je pokazala vsa razsežnost peklenske naprave, ki svoj učinek dosega z uporabo cele vrste nedovoljenih metod.

Nelegalne črke (beƒęde kraƒti?, »♥«, ✄ ✄ ✄) imajo namen ocenjevalca povsem zmesti in s sublimnim sporočilom, ki je zakodirano v kotih poševnin, vplivati na oceno. Nadalje gre za uporabo neobstoječih besed (Razbesedena, Kamenbrus, Afnorizem,..) ki natopljene v magične esence izpuhtijo v nos nič hudega slutečega člana žirije in prevzamejo kontrolo nad tistim najpomembnejšim – podzavestnim –delom njegovega odgovornega dela. Erotične, če ne kar pornografske vsebine (Gola, Zmes Afrodiziaka) imajo primitivnejši, a podoben efekt. Da ne govorimo o uporabi nedovoljenih drog (L S D) ali celo strupov (bela omela), kar je povsem obsceno. Najpredrznejše od vseh pa so neposredne manipulacije (Popolna pesem, Podčrtan, Ubil sem svinčnik), ki so brez dvoma podkrepljene z grožnjami ter računalniškim virusom, zakodiranim v besedilo pesmi, ki nemočnemu uredniku iztrga kontrolo takorekoč iz tipkovnice.

Zato sledimo sloganu "Pošteno pišem, če ne, brišem" in predajmo vse nelegalne aparate nemudoma najbližji izpostavi poplicije.

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
15. 01. 2011 ob 19:41

Draga Poplicija. Pišem ti, ker se kesam. Delal sem na črno. V Švici so me vrgli iz službe, ker sem štitiinštirideseto čokoladico četrtega delovnega dne malo nenatančno zavil. Ker se je treba znajti (saj se kesam, saj se bom poboljšal ...) sem pač začel na črno razprodajati kopije inkriminiranih strojev. Žal mi je, zelo mi je žal, res mi je žal.

Kazen je dvojna, lovijo me razočarani kupci, lovijo me štiri napol zakrinkane prostozidarske vohunke (ali pa so od mafije, kaj jaz vem), zdaj pa si me še ti izpostavila, Poplicija!
Bodi no malo ženska, taka, z vsaj malo materinskega čuta in ne upoštevaj nelogičnih forenzičnih kvazidokazov. Forenziki so navadni plagiatorji in mesojedi degustatorji. Pa tudi cvetove jedo. Ne bodi naivna in zamenjaj firmo. Pliz.

Saj bom priden.

Majkemi.

tvoj svizec

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
19. 01. 2011 ob 16:34

No, pa naj še kdo reče, da je uredniško delo brez nevarnosti. Gnu, si me pa prestrašil s temi podzavestnimi primo-ero-strupomanipulativnimi besedami ;-)
Kontrolorka
Ana

Zastavica

Y

Y

Poslano:
19. 01. 2011 ob 20:47

uhh, šli so :)

sam da je mim, sem si tud jaz oddahnil
upam da vas poplicija ni pregrobo obravnavala.. ni kakih bušk itd :)

lp, gnu

Zastavica

Cefizelj B.C. Drznil

Poslano:
20. 01. 2011 ob 13:32

:DDDDD

Se je prestrašil Cefizelj, da so mu kar zapeli zobje, »šklef, šklef!« Dejal je: »Jaz nisem nikogar zaklal, jaz ne!« Spustil je krvavo rjuho z mesom na tla in zbežal v gozd ...

Zastavica

÷

÷

Poslano:
20. 01. 2011 ob 15:48

na vsa obvestila policije se (ne) vsak pop poščije, ?

Zastavica

Komentiranje je zaprto!