Forum

pepijeva žajfa:)

Zbogom Pesem.si avtor Pepi

Pepi, misliš, da bo tvoja kazen tako mila (žajfasta):)))). No ja, kakorkoli že, če si kdaj pa kdaj vzamemo malček oddiha nič ne škoduje. Je pa po drugi strani nevarnost ta, da nas oddih poskra in se redi od naše neaktivnosti, mi pa težko vdenemo nit, četudi je šivankino uho dovolj široko. Sicer pa, leto je prehitro na okoli, če je kaj res in če ni kaj res v tvojem slovesu:))))).

Sicer pa aktualno na aktualno popevanje v depešah:).


lp, ajda
 

Lea199

Poslano:
09. 12. 2010 ob 14:37

Všečno, z veseljem prebrano;)

Lp, Lea

Zastavica

Magnezij

Poslano:
09. 12. 2010 ob 15:10

ja, mal smo se pohecal, ampak resno pa razmišljam, da bi pisal le še depeše.
te vsaj kdo bere.


Ajda, nisem si mogel kaj, da ne bi tvojih besed obrnil v tole:

Je pa po drugi strani nevarnost ta, da nas poezija poskra in se redi od naše neaktivnosti, mi pa težko pridemo v nebesa, četudi je šivankino uho dovolj široko.

lp

Zastavica

ajda

Poslano:
09. 12. 2010 ob 16:37

Pepi, se strinjam s tvojimi nebesi:))). Včasih je le šivankino uho, pa cincamo in mečkamo in se žafjamo:)), namesto da bi se zrinili skozi, kar bilo bilo:))))). No, nebesa so tudi lahko na zemlji z nekom oja:). Drugače pa verjami, da te pridno prebiramo (obojeumno razumljeno:)) in še vedno te je veliko za tiste, ki se zelo radi sprehodimo po vijugah tvoje poezije.

lp, ajda

Zastavica

Magnezij

Poslano:
09. 12. 2010 ob 16:58

uh, madonca, nisem sebe mislil, ampak to, da je poezija na stranskim tiru glede na vse ostalo. vseeno hvala, ker rada bereš.

lp

Zastavica

ajda

Poslano:
09. 12. 2010 ob 17:02

Pepi, si, sem, smo del poezije in zato ni nič narobe, če je razumljeno tako ali pa tako, kakorkoli obrneš je krik, četudi kdaj pa kdaj ožet v šepetu.

lp, ajda

Zastavica

ajda

Poslano:
09. 12. 2010 ob 17:32

Hehe, dobr to:)))), mi je malo odprlo pore in odhaklal krike, ki so se stiskali v kepico in čakali na odrešitelja:)))))). Pa z ali brez Zorra:)))).

lp, ajda

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
09. 12. 2010 ob 21:22

Seveda je najbolj intirgantno, kdo sta švedninji, še posebej, ker so žajfnice bolj južnoameriške ;-). Ti kar pojdi, Pepi, saj se nadejam, da pridrvi kvonk ali kak drug zasoljeno udarni simpatični-k.

Lp, Ana

Zastavica

Magnezij

Poslano:
09. 12. 2010 ob 21:35

hehe, hvala, Ana, v bistvu sem mislil v Moskvi dokončat šolo za klovne, ker se mi je utrnila misel, da je pa to res tisto, kar hočem početi v življenju.
Verjetno bom potem Brundo, ampak ne prej kot spomladi.

aja , švedinji nista v povezavi z žajfnico, ampak le navezava na aktualne novice - naslov je finta v levo, od švedinj naprej pa finta v desno. hecno, da vzbujata še kakšne druge razlage. :)

lp

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
10. 12. 2010 ob 18:36

U, Pepi, super! Drugo leto bomo naredili pesem.si s klovnovskimi triki. Upam, da boš za ;-) Držimo pesti zate in med žogicami in ognji in drugimi vragolijami boš gotovo našel še kako besedno.
Lp,
Ana

Zastavica

Magnezij

Poslano:
11. 12. 2010 ob 16:26

haha, ta Pepi mora res biti en multipraktik, jaz sam mu verjamem zelo malo, od tega, kar govori. ko ga hočem malo nahecat, pa ga vzamem resno. :)

lp

Zastavica

Komentiranje je zaprto!