Forum

kRITIKU -DUŠAN

KRITIKU avtor DUSANN

DUSAN in zakaj ravno ti iz svoje strani izbrišeš vse tiste pesmi, ki niso podčrtanke. Meni pa so bile mnoge všeč, četudi jih niso urednice uvrstile v izbor. Torej, kaj je kritika?

Lp, valjo
 

DUSANN

Poslano:
20. 11. 2010 ob 20:11

Ja Valjo zbrišem jih iz večjih razlogov. Kar se podčrtank tiče mi je naklonjena le Ana, ostale imajo moje pesmi za prozo ali dolgočasno stokanje a to ni glavni razlog. Včasih jih prehitro objavim, včasih jih dodelam. Če je pesem na portalu jo težko dodelujejm imam občutek kot da me kdo gleda. Nekatere pa pišem samo zase in jih ne objavljam.

Lep pozdrav, DUSANN

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
21. 11. 2010 ob 09:01

Dusann, OK, razumemo, da imaš svoje razloge, da ravnaš, kot opisuješ in to smo nekako sprejeli. Glede podrčtank itd. uredništva pa bi ti svetovala, da se ne vpletaš, ker o tem ne moreš imeti dovolj informacij. Naj te spomnim, da je bil v prejšnjem četrtletju, ko je uredništvo v celotni sestavi izibrialo pesem poletja, med finalistkami tudi tvoj Tantadruj.

Želim ti veliko navdiha in še veliko pesmi, ki jih radi beremo. (Veš, tudi moje pesmi marsikomu niso všeč ;-) - marsikomu pa ja - vsem nam se to dogaja!). Je pa res, da morajo najprej prepričati nas same (in daljšo kilometrino imaš, bolj zaznaš, kje pesem škripa in kje jo moraš popraviti in bolj si samokritičen).

Lp, Ana

Zastavica

DUSANN

Poslano:
21. 11. 2010 ob 10:36

Pardon Ana, najbrž je v meni zajadral sebičen otrok, ki kar nekaj išče.

Lp. DUSANN

Zastavica

aco ferenc

Poslano:
21. 11. 2010 ob 11:20

Dušan ... ravno sem dobil vabilo ; ...

Vaša izjava je nominirana za Bobu blog 2010
Friday, November 19, 2010 12:21 AM


... in sicer aforizem, ki je in na Pesem si ni bil zapažen.
Torej Dušan ... se nam vsem ne dogaja, da se nam pričakovano dogaja.

Ni kritika in ne averzija ... le splošno dejstvo, atribut človekovega naturalizma ... v tolažbo Dušanu.

lp
aco

Zastavica

Komentiranje je zaprto!