Forum

breznov oktober

Oktober avtor brezno

Njami, okus sveže pečenega kruha in hrustljave skorjice tako nekako oktobersko zadiši. In brbončice zamigljajo:))) in kaj je slajšega kot prisluhniti ...

lp, ajda
 

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
22. 10. 2010 ob 23:14

brrrr, ajda, tole je kar grozljivo, kako različno lahko ljudje dojemamo isto pesem ...
no, pač točka v plus večplastnosti pesmi.

andrej, ko si lansiral tole, koliko večplastnosti dopuščaš, meni je pesem nekako tako temačno romantična kot so Murder Ballads (Nick Cave)?

sploh pa, kakor pravijo - ko napišeš pesem, jo daš drugim in ni več čisto tvoja, vsak srka svoje sokove iz nje, če jih le najde .
LP, lidija

Zastavica

ajda

Poslano:
22. 10. 2010 ob 23:31

Jaz tega brrrr:) nisem zaznala, prisluhnila sem prvemu utripu, ki je zabrbončkal:)), je pa seveda res, da ravno ta večplastnost v plus napisanemu in dosežen namen, ko pesnik zažene kolesje in morda čaka v zasedi, kako bo posameznika zatreslo. In to je to:)). Je pa sigurno v njej čutiti tudi temačnost kot si zapisala, a jaz ji nisem pustila blizu, ker me je mističnost potegne v svoj tok in prepusti mojim čutom in telesu polnjenje in hvala, da si me spomnila na Nicka Cave, ki me strese in pretrese, ko ga gledam in poslušam in mi polni načete baterije. Tako je tudi pri tej pesmi, ki me vabi, še me beri:)). Uh, kako rada napišem to, še še :))).

lp, ajda

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
23. 10. 2010 ob 00:26

JEANNY avtor Kerstin

in to

http://www.youtube.com/watch?v=_5-XF_pnXX4

Andrej,

čestitam. Ne vem, kaj natanko je v Jeanny in v tvoji takega (kar je sprožilo mojo Jeanny), ampak vedno me dobesedno požre v ta strašljivi svet.
Kerstin

Zastavica

brezno

Poslano:
26. 10. 2010 ob 16:22

Hej punce, hvala za komentarje,

strašljivost pa brrr, ja, itak. veste, da me to vleče. tak pri branju, tak pri pisanju.

pozdrav, A.

in ps.: na jamskega nikeca sem že pozabil, pa ga bom zdaj kaj potegnil iz elektronskega drobovja. jeanny pa tut, mi je kar pasala tiste čase. :D.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!