Forum

ZVEZDA/1-34; Milan Novak

Cikel ZVEZDA, objavljen na moji strani, je zaenkrat skompletiran (čeprav vem, da še bo kaj padlo v praznino med zvezde). Vesel bi bil vaših mnenj, misli, kritik, nasploh. Zmorem se pohvaliti, da prenesem tudi trše kritike, ki so prav tako (morda še najbolj) dobrodošle. Le iskrene naj bodo. Hvala vsem za vaš čas.
 

Svit

Poslano:
13. 10. 2010 ob 14:46

Pozdravljen Milan,
tvoja ubesedenja so v marsikateri pesmi dovršena, čeprav "bo še kaj padlo v praznino med zvezde," a prav to ponuja nove možnosti.
Z zanimanjem te prebiram,
čestitke.

Zastavica

Milan Novak

Poslano:
20. 10. 2010 ob 14:10

Svit, se zdi, da zvezde moji Zvezdi trenutno ne kažejo dobro, ko ni komentarjev. (mislim, da ni pravi čas za zvezde, ko so vsi pogledi uprti v tla)
Se pa tebi z največjim veseljem in iz srca zahvaljujem!

Zastavica

Svit

Poslano:
20. 10. 2010 ob 14:15

Milan ne skrbi zaradi medlega odziva, pesem ostaja dobra in svetla, saj zvezde niso daleč, le mi smo, hehe...

Zastavica

breza

Poslano:
20. 10. 2010 ob 20:26

Saj nismo zmeraj daleč :)), prebiramo se, prebiramo ... Na portalu se vsak dan nabere toliko pesmi, da jim ni moč povsem slediti, upam, da se vsi pesemsijevci tega tudi zavedajo. Vsaka analiza pesmi zahteva precej časa, žal, pa ga nimamo zmeraj. Meni osebno leži tvoj pesniški jezik. Tvoje pesmi so večinoma lahko prebavljive, mogoče pri nekaterih pogrešam bolj udarno sporočilnost. Prosim, tole vzemi z rezervo, ker o literarnih vrednotah nimam pojma, govorim le kot nevedna, toda rahločutna bralka.
Še veliko navdiha ti želim in nikar ne bodi razočaran nad odzivom, sem prepričana, da te veliko portalovcev bere, ti samo piši ... piši ...
Lp, breza

Zastavica

Lea199

Poslano:
20. 10. 2010 ob 21:26

Redno in rada te berem, kadar mi je katera pesem zelo všeč ti tudi pokažem. Za kakšne analize premalo znam. Si veliko pred mano.

Še veliko dobrih pesmi!
lp, Lea

Zastavica

Milan Novak

Poslano:
25. 10. 2010 ob 09:48

Hvala.
Vidim, da je portal resnično izbruhnil. Zato nisem nič neučakan. Potrpežljivosti se učim. Sem pa tudi jaz vesel, ko lahko zmeraj kaj dobrega preberem. Posebej pa se zahvaljujem vsem, ki zmorejo biti iskreni. Tudi pri pisanju.
Vesel sem, da sem z vami!
Vse dobro,
Milan

Zastavica

DUSANN

Poslano:
25. 10. 2010 ob 22:32

Živjo Milan! Kaj naj ti rečem, Breza je bila kar jasna glede nekaterih stvari. Moj prijatelj literat pravi, piši iz sebe, s tem boš upodabljal svoj svet in skozi to tudi svoj odnos do sveta in družbe. Ne se sramovati o bilo čem pišeš, tudi če: ( o falusih, ženskah, pijači, sado mazo, delirijih). Če se izoliraš, da ostaneš "lep" ne bo nastalo nikoli nič pametnega. Tako pravi prijatelj. Kar se obrti tiče nam pomagajo urednice in drug drugemu sami in to je zelo pozitivno. Kaj je nekomu pri srcu smo si pa različni in tudi vsak ima malce drugačen pogled na svet v katerem živimo in tudi na oblike ubesedovanja. Zadnjič sem bral en nagrajen roman slovenske pisateljice, ki je obrtniško mojstrsko napisan, zmotilo pa me je, ker je sebe izolirala in takšnemu delu človek ne zaupa in ga ne prepriča in hitro izveni. Pa še nekaj, mi smo ustvarjalci in ne literarni zgodovinarji in kritiki (morda kdo je pa ne vem - se oproščam). Oni imajo svoj foh in gledajo stvari na malce drugačen način. Upam, da sem ti s tem kaj pomagal.

Lep pozdrav, DUSANN

Zastavica

Milan Novak

Poslano:
26. 10. 2010 ob 10:54

Tudi tebi DUSANN hvala za mnenje. Pomagal si mi v tem, da si potrdil moje misli. Verjamem, da bodo moje teme še naprej zanimive. In vem, da velja pazljivost glede originalnosti. Brez znanja obrti pa ne gre nič. Pri obojem mi pomagajo vaše pesmi, urednice in dolge police tistih ustvarjalcev, ki so pisali zato, ker so to morali. Zaradi vrenja od znotraj.
Te posebej cenim.
In tudi tebe DUSANN z zanimanjem berem.
S spoštovanjem,
Milan

Zastavica

DUSANN

Poslano:
27. 10. 2010 ob 21:25

Ni zakaj Milan in piši ... piši, kot pravi Breza.

Lep pozdrav, DUSANN

Zastavica

Komentiranje je zaprto!