Forum

Aksiom - Aco Ferenc

Aksiom ( evolucijski ) avtor aco ferenc

Štetje se prične z št. 1 do 9, potem se 1 ponovi, za njo pa stoji 0 (10), kar pomeni da je 0 pred enico, torej NIČ JE.
 

aco ferenc

Poslano:
05. 09. 2010 ob 00:50

Svit, po tvojem je bilo prvo nekaj in nato nič ? :) ...

Britanski astrofizik in matematik Stephen Hawking je pravkar izdal knjigo s trditvijo, da smo nastali iz nič in ne po Božji volji, kot tudi samo vesolje ..?
Si vedel, da je hrom in so njegovi možgani še edini organ, ki ga še poseduje in delajo z neverjetno inteligenco.
lp,
aCO

Zastavica

aco ferenc

Poslano:
05. 09. 2010 ob 01:54

Sploh pa bi še dodal, da je edina realna nič in šele potem nastane nekaj. Nič je bilo pred življenjem in s trenutkom rojstva se začnejo štetje, oziroma odštevanje, seštevanje... Nasploh je nič edina realna, odštevanje časa je človekov produkt iz niča, kot tudi matematika in nasploh sam intelekt. ( filozofsko )
Torej Svit, štetje se začne iz nič in ne iz enke, kajti nič je aksiom, ki ga ni treba dokazovati. ( Enštajn ) Z njo se začne in konča vsako štetje ...

lp

aCO

Zastavica

Svit

Poslano:
05. 09. 2010 ob 07:23

Očitno nisem bil dovolj jasen ali pa je posredi običajno pisno nerazumevanje. Ravno to sem hotel poudariti, da je NIČ ključen za razvoj. Vem da je Hawking kar je, da mu dela le računalnik. Njegova videnja so zanimiva, a materialistično omejena. Nisi bil dovolj pozoren, saj pravim, da je "0 pred enico."
Bodi dobro.

Zastavica

aco ferenc

Poslano:
05. 09. 2010 ob 11:27

Oprosti Svit, res sem površno prebral, oziroma sem se prilepil na prvi del, kjer omenjaš enko, ter spregledal zadnji bistveni del in kr afektno odreagiral ... to se mi prepogosto dogaja ;), da iz niča delam hudiča :) ... pa še pozna ura je bila, ko se mi je to dogajalo.

Tudi tebi vse najboljše!


Lp
aco

Zastavica

Svit

Poslano:
05. 09. 2010 ob 15:35

Ja NIČ ni od muh, hehe, Aco, brez njega ni nič!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!